10 Невероятни цитата от "Зоосити"

Общо цитати в публикацията
10
Публикувана на
December 23, 2021

ЦИТАТ НА ДЕНЯ

Тя държи ръката на татко и от време на време я притиска с върховете на пръстите си. Не съм сигурен дали е уплашена от това, че сме навътре в бурната вода, или преживява...

— цитат от романа Папка "Аутизъм" на Недко Недков

"Зоосити" Цитати от Лорън Бюкс

Но наистина исках да вярвам, че има магически небесни тела, които контролират живота ми и ми казват какво да правя, но се оказва, че не са звездите, а частите от моето ДНК, дали е грешно! Оказва се, че съм някакво парче месо, което е програмирано неправилно.

— популярен цитат от книгата "Зоосити", авторски цитат написан от Лорън Бюкс

Прободните рани блестят като червени челюсти. Да порежеш човек до смърт с нож не е лесно. Всички, които убиват хора с хладни оръжия, като правило са големи ентусиасти на работата си ...

— написано в книгата "Зоосити", авторски цитат написан от Лорън Бюкс

Общински камион за метене пуфти напред; струйка вода се излива от него върху бетона. Чистачките измиват следите от нощни престъпления, нощни грехове и в същото време прогонват „молеците“ от улиците.

— добре познат цитат публикуван в книгата "Зоосити", авторски цитат написан от Лорън Бюкс

Цитати от книгата - "Зоосити"

Червени токчета на стилет с пайети ... бихте си помислили, че Дороти от Оз е израснала, върнала се в нашия свят и си намерила работа като стриптийзьорка.

— публикувано на книгата "Зоосити", цитат казан от Лорън Бюкс

- Фу, каква мерзост! Ще трябва да запомня!

— намерено в книгата "Зоосити", авторски цитат написан от Лорън Бюкс

За промяна ще ви разкажа за успешното завършване на делото на Linden. Вчера млада майка се прибираше от детската стая с бебето си. Колата й била открадната, но на кръстовище, само на няколко пресечки от мястото на кражбата, бандитите се смилили и изхвърлили бебето от колата заедно с детското столче. Това също се случва! Дори гангстерите понякога имат сърце.

— добре познат цитат публикуван в книгата "Зоосити", авторски цитат от Лорън Бюкс

Най-запомнящите се откъси от "Зоосити"

Преминаваме към събитията в света на спорта. Оказва се, че нападателят на националния ни отбор по футбол Кабело Нонголоса е добър не само да удря топката. Неговата приятелка, известната купонджийка Куини Мугудамани, заяви във вторник, че футболистът й е нанесъл тежка телесна повреда. Като доказателство момичето показало следи от побоища (синини) по лицето си. Изглежда, че Куини отново ще трябва да се подложи на пластична операция на носа. Би било по-добре, ако най-накрая се научи да избира нормални спътници в живота!

— публикувано на книгата "Зоосити", авторски цитат написан от Лорън Бюкс

Пушенето все още е чудесен начин да срещнете някого и да разчупите леда.

— добре познат цитат публикуван в книгата "Зоосити", авторска мисъл от Лорън Бюкс

- Нищо не знаех! „Защото не исках да знам. Толкова си създаден, Зинзи. Не задавай излишни въпроси.

— намерено в книгата "Зоосити", цитат казан от Лорън Бюкс

Цитати от "Зоосити" написана от Лорън Бюкс

Много хора смятат, че животните са по-добри от хората. Но дори сред птиците има най-истинските убийци. А шимпанзетата могат да бъдат убити просто така, няма начин. Единствената разлика между нас е, че убийците на животни не се измъчват от чувство за вина.

— написано в книгата "Зоосити", авторски цитат от Лорън Бюкс
Светът в цитати! citatite.com 2015-2022