"Дяволски дъх" Цитати от книга

Разгледайте най-известните цитати от книгата „Дяволски дъх“. Добре познати фрази, мисли и поговорки, публикувани в в "Дяволски дъх". 22+ цитата от "Дяволски дъх".

1

Защо се борите за Америка? - Извинете, че питам? Да, да... Добър въпрос. Преди около шест години имахме един човек, който говореше глупости за "световен мир". За необходимостта да направим света по-безопасен... Два месеца по-късно той отиде да раздава обувки в Рамади, където дванадесетгодишно момче го застреля... Нямаше и не може да има мир. Знаеш ли кой е дяволът? И така: преди белобрадият старец да го изхвърли от рая, той тръгна на война срещу него. Войната е в рая. Виждаш ли? Това лайна беше достатъчно преди нас. Войните са стари като света - няма смисъл да ги водим. Когато хората ме питат защо се бия, винаги отговарям едно и също: обичам да побеждавам.

— намерено в книгата "Дяволски дъх", цитат казан от Майкъл Рудин . афоризъм по темите Борба , Война и Миролюбие

2

- Как си, Габриел? спиш ли добре? - Много добре. Честно казано, докторе, имаш ли нещо против да притесняваш хората да правят каквото трябва. - Военните, които са получили психологическа травма, са склонни да ходят на работа. Понякога твърде дълбоко. - ... Били ли сте в бой, докторе? - Видях какви се превръщат след него. - Сега е ясно какъв е проблемът. Никога не сте избирали между живот и смърт. Леко натискане на спусъка - и душата напуска тялото. За миг жив човек се превръща в купчина месо. Представете си, че това ще бъде ваш приятел, брат или баща. Този, който много пъти ти е спасявал живота, внезапно изчезва заради малко парченце олово - намира се във вечен мрак... Пиши каквото искаш, док. Нека ми правят както решиш. Кажи им, че имам P.T.S.R. или някакви други глупости. Но когато това се случи с човек от моя екип, няма да премисля нещата или да променя мнението си. В този случай просто искам да намеря виновния гад и да му покажа, че се е свързал с грешните. Правим само лоши неща на "лошите" хора. Колкото по-бързо разберете това, толкова по-бързо ще се върнем на работа.

— намерено в книгата "Дяволски дъх", цитат казан от Майкъл Рудин . афоризъм по темите Смърт , Психика , Жизненоважни , Загуби и Възмездие

3

Надеждата е най-лошото, което може да има човек. Това е пакостлив малък дявол: ти си самотен, бит, счупен, умиращ... но все пак прониква в мозъка ти, кара те да се задържиш. И тогава реалността разсейва надеждата и виждате, че в нея няма много смисъл и не е необходимо. Когато човек загуби надежда, той ясно вижда съдбата си. Само тогава той може да приеме смъртта като негов равен. Аякс, например, научи този урок. Погледът в очите му, когато говореше за това място... Хех, ще дам на всички един и същи урок.

— добре познат цитат публикуван в книгата "Дяволски дъх", написана от Майкъл Рудин . афоризъм по темите Смърт , Надежда , Жизненоважни , Осведоменост и Смирение

4

Призраци съществуват...

— публикувано на книгата "Дяволски дъх", написана от Майкъл Рудин . цитат по темите Призраци

5

Все още не мога да си представя този свят без баща. Тук нищо няма смисъл без него. Преигравам този ден в главата си, отново и отново. Ако бях по-силен и по-бърз, той пак щеше да е с нас. Единственото нещо, което ми помага да се справя с чувството си за вина, е мисълта, че някой ден ще намеря Роурк и ще го накарам да страда. Започваме операция за отстраняването му. Това ще бъде сериозен удар за Федерацията. Където и да е той, Логан и аз ще го намерим и ще го изпратим обратно в кръга на ада, от който е излязъл.

— написано в книгата "Дяволски дъх", авторски цитат написан от Майкъл Рудин . мисъл по темите Тъжно

6

Успехите в пресъздаването на системата O.D.I.N. надминаха очакванията ми в много отношения. С помощта на нашите квантови нанокомпютри Виктор успя да оптимизира много: да намали размера, да увеличи ефективността... Сега можете да използвате множество пускови устройства с едно ядро. Войната е към своя край, макар и катастрофална. Вярно е, че почти така започна всичко.

— написано в книгата "Дяволски дъх", цитат написан от Майкъл Рудин . текст по темите Технологии

7

10 декември 2018 г. Тестването на новия прототип от клас "Иджис" е извършено успешно. Пробивът беше добавянето на генератор на звукови импулси към опората на кораба. Силата на импулсите е достатъчна за увреждане на органи и счупване на костите. Много ни „помагаха“ експериментаторите, които направиха полевия си принос в науката. С такъв кораб можем да контролираме всичко над водата. Вярно, моят работодател смята, че подценявам врага. Казах на Рурк, че имаме десетки тестове и никой не може да устои на импулсите. Но той изглежда уверен, че има слабости и някой ги експлоатира. Добре, обратно към чертежите.

— написано в книгата "Дяволски дъх", цитат казан от Майкъл Рудин . цитат по темите Оръжие

8

„Сър, алармите идват от платформата Атлант. Казват, че са били нападнати. - А нашите сили по периметъра на зоната? - Няма отговор, сър. - Свържете се с адмирала. Кажете ни, че американците ни нападнаха. Изпратете там всички налични сили. Живи! - Да сър!

— популярен цитат от книгата "Дяволски дъх", авторски текст на Майкъл Рудин . цитат по темите Атаки и Флота

9

- Какво стана? „Не знам, сър! Те минаха през КПП, а ние... ние... - Говори, войнико. - ... не можахме да ги намерим. Те бяха там и след секунда изчезнаха. Извинете сър! Не знам какво стана! Настана такъв хаос! - Знаеш нашите закони, синко. Ако не успяхте да защитите другарите си, тогава споделете тяхната съдба. - Моля не! Моля те недей! - Към неговата река! - Неееее!!!

— намерено в книгата "Дяволски дъх", казано от Майкъл Рудин . текст по темите Наказания

10

По-горе ни беше дадена „зелена светлина“: можете да използвате сателит и ретранслатор. Впечатляваща демонстрация на сила и технологии - всеки път, когато стигна до там! Как могат хората да създават такива неща? „Машини за таен контрол на данни“ или насочени към такова брутално унищожение... Ракетите също са модернизирани: сега достигат целта един и половина пъти по-бързо от преди. Това не е крайната мечта, но тази скорост ще ви помогне да завършите операцията за няколко дни. Засега съм много доволен от резултатите. Дано и началниците го направят. Изпращат ме в Каракас за Деня на федерацията. Хах! Имам какво да празнувам!

— издадено в книгата "Дяволски дъх", авторски цитат от Майкъл Рудин . мисъл по темите Клас , Оръжие , Технологии и Резултати

11

След смъртта на Аякс не мога да се отърва от някакво смътно безпокойство. Рорк е още жив и ни търси. Успяхме да го проследим в Мексико, но имам чувството, че нещо не е наред. O.K.S.O. има нужда от него и те отново изпращат екипа. Отново мисля за Хаш и Логан. Мисля, че ги изправих срещу лудия и че само те могат да го спрат. Притеснявам се, че отново ще трябва да плащат за греховете ми.

— намерено в книгата "Дяволски дъх", цитат написан от Майкъл Рудин . текст по темите Предчувствия , Бащи и синове и Преживявания

12

Виктор е сигурен, че неговият прототип няма да се провали. Да, и аз съм. Сега нещата се променят толкова бързо. Все още не мога да свикна с този момент - наведнъж странни усещания в долната част на корема. Въпреки че минаха години... Знам, че са там – търсят ме. Дано този път да се справят по-добре. Първо ще дойдат за него, ще го разбият и ще разберат къде съм. Но вече си свърши работата, като се превърна в консуматив. Да, нека дойдат! Нека го намерят... и мен. Ще ги погреба в гроба, който изкопаха за своя водач.

— написано в книгата "Дяволски дъх", казано от Майкъл Рудин . цитат по темите Жертва

13

Рурк каза, че се насочваме към бърлогата на лъва - Каракас. Диего Елмагро, ръководител на федерацията, нареди да бъдат екзекутирани миротворците O. ON, двадесет души. Той ги разчлени и хвърли останките в океана, надявайки се, че ще дойдат при нас. Получихме това съобщение. Събраха екип, сега искат да решим проблема по наш начин. Рорк нарече тази операция Връщане към изпращача. За първи път го виждам така: той иска да се справи с този човек. Сега пак ще пропусна рождения ден на Хаш. Съжалявам момче, но татко трябва да се натрупва с лошите.

— намерено в книгата "Дяволски дъх", авторски цитат от Майкъл Рудин . откъс по темите Възмездие и Повикване

14

... Да сър. Изпреварваме графика. Разкопките се изплатиха... Виктор също го казва. Сега той има всичко, от което се нуждае. Той обещава производство до края на месеца. Да сър. Виктор Рамос? Просто отивам да го видя. Разбрах, сър, ще го разбера. Стената ще рухне днес.

— намерено в книгата "Дяволски дъх", написана от Майкъл Рудин . текст по темите Телефони

15

По дяволите, не си спомням нито една минута, в която да не ни научи на нищо. По цял ден ловувахме в гората. Самите те търсеха подслон, те самите си взеха вода, сами си направиха оръжия... Е, знаете ли. Чували ли сте за седмицата на братското посвещение? Е, имахме такава адска година, а след нея още една, и още една. Но не беше толкова лошо, колкото изглеждаше. Татко винаги казваше: „Можеш да се откажеш веднага. Вземете хамбургер, седнете пред чекмеджето и изяжте всичко." Но с Логан искахме повече. Тогава се научихме да се покриваме, да ловуваме, да общуваме без нито един звук. Станахме отбор, както искахме. Всеки път, когато идвахме от гората, той питаше какво сме научили. Винаги се пазете един друг. Ще помним това завинаги. Логан ме покри, а аз него. Той е мой брат.

— издадено в книгата "Дяволски дъх", написана от Майкъл Рудин . мъдрост по темите Братя

16

„Кажи ми къде е това място, Аякс. Все пак ще го намеря... и ти знаеш това, така че защо ти трябва всичко това? - Няма да ти кажа глупости! - Ааа... Искаш ли да провериш колко си готин? Не е нужно да умираш тук днес - нека оставим това за утре. И освен това всички се чупят, Аякс. Значи искаш да ми кажеш къде е скривалището? Не? Добре, тогава да продължим.

— написано в книгата "Дяволски дъх", цитат казан от Майкъл Рудин . мъдрост по темите Изтезание и Разпити

17

- Елиас Т. Уокър, капитан на армията на Съединените щати ... Обработвал доставки и заявки. Децата казаха, че мога да броя кутии с храна по цял ден. Ха, мога да го направя още много. Гарантирам. - Можете ли да ни разкажете повече за вашите деца? - Разбира се. Най-големият се казва Давид, той е на двадесет и осем. Обича да го наричат ​​"Хаш". Отидох да служа в същия ден, когато той навърши осемнадесет. Днес той е един от най-добрите ни бойци... Но трябва да съм пристрастен. Най-младото ми име е Логан. Той много ми напомня на майка си. Логан следва Дейвид във всичко. Спомням си, че веднъж се разхождахме по плажа на Пойнт Лома, място на юг. Аз вървях отпред, Дейвид отзад, а Логан зад него. Но когато се обърнах, видях следи само от двама души - Логан вървеше по следите на брат си. да,

— написано в книгата "Дяволски дъх", цитат казан от Майкъл Рудин . афоризъм по темите Братя

18

Вече не си спомням колко пъти съм бил в неутралната зона и все още сънувам кошмари. Но мисля, че всички ще намерим това, което търсим – усилията няма да са напразни. Вярно е, че напоследък капитанът се държи по-агресивно: едва не уби "зеления" боец, който съобщи късно за пристигането си. Той, разбира се, заслужаваше наказание, но капитанът направи всичко, за да лиши човека от зрението му завинаги. Тук той се държи различно: става параноичен, сякаш го наблюдават. По-добре да не го ядосвам.

— издадено в книгата "Дяволски дъх", авторски текст на Майкъл Рудин . мисъл по темите Начинания , Параноя , Наказания и Агресивност

19

Казвам се Габриел Рорк. Вашето правителство ме обучи да взривявам и убивам, правейки ме свое оръжие. И всичко това „в името на свободата и справедливостта”. Бях обучен да се бия за теб, искаха ме да дам целия си живот, за да служа на твоята страна. Но аз не съм от вас. "Справедливите" ви обръщат гръб, без да чуват писъците. И кой ще бъде справедлив с тях? Кой ще ви даде свободата, която обещаха? Създадените от тях оръжия ще ги унищожат. Но не се страхувайте от това. И не се страхувай от мен. Всичко е естествено. Както в ерата на разпадането на Рим, вашите градове ще паднат и скръб ще има навсякъде. От пепелта на неизлечимо болна столица ще се възроди нещо ново, родено с цената на кръв и стомана. Истинската свобода ще се върне в света. Аз съм Габриел Рорк и съм тук, за да ви покажа какво е справедливост.

— публикувано на книгата "Дяволски дъх", авторски цитат написан от Майкъл Рудин . мъдрост по темите Обслужване , Свобода , Правосъдие и Прераждане

20

... Днес научихме за тях. Относно "ямите". Федерацията ги пълни с цивилни: чистачи, скитници... Мисля, че търсят други пътища към града. Но част от мен е убедена, че това е послание. В резултат на това сега се притеснявам само за Хеш и Логан. Надявам се, че успях да ги подготвя за бъдещето. Твърде дълго бяхме зад тази стена. Сега всеки има избор: да седи тук заключен или да излезе да посрещне смъртта.

— издадено в книгата "Дяволски дъх", авторски цитат от Майкъл Рудин . афоризъм по темите Оцеляване , Жизненоважни , Екзекуции и Предупреждения

21

Релейният сателит ни позволява да управляваме платформата директно от Земята. Това е много по-безопасно от оригиналната схема. Подложката може да се използва наведнъж или поотделно, в зависимост от ситуацията. Грабнахме парче земя за командния център, точно под ретранслатора - дори там можем да поставим стартови площадки. Вече сме пуснали толкова много от тези неща, че губя брой. Според отчетите на екипа засега всичко върви гладко. Точно както очаквах...

— популярен цитат от книгата "Дяволски дъх", написана от Майкъл Рудин . мъдрост по темите Оръжие , Технологии и Връзка

22

Използват всичките си сили, за да ни спрат. Така или иначе нещата са на път да се променят. Проследих собствените си хора и ги изпратих в отвъдния свят, използвайки необходимата сила. Сега те искат отмъщение. Нека дойдат - ще повторят незавидната съдба на Аякс, като Елиас. Вярно, най-младият му - Логан - не е като другите. Шефът се нуждае от него жив: той казва, че в името на „Призрака“ можете да поставите сто бойци. Хе, сега дори и аз имам какво да правя.

— издадено в книгата "Дяволски дъх", цитат написан от Майкъл Рудин . цитат по темите Отмъщение и На лов
Светът в цитати! citatite.com 2015-2022