"Зоосити" Цитати от книга

Разгледайте най-известните цитати от книгата „Зоосити“. Добре познати фрази, мисли и поговорки, публикувани в в "Зоосити". 10+ цитата от "Зоосити".

1

Но наистина исках да вярвам, че има магически небесни тела, които контролират живота ми и ми казват какво да правя, но се оказва, че не са звездите, а частите от моето ДНК, дали е грешно! Оказва се, че съм някакво парче месо, което е програмирано неправилно.

— добре познат цитат публикуван в книгата "Зоосити", написана от Лорън Бюкс

2

Прободните рани блестят като червени челюсти. Да порежеш човек до смърт с нож не е лесно. Всички, които убиват хора с хладни оръжия, като правило са големи ентусиасти на работата си ...

— популярен цитат от книгата "Зоосити", авторска мисъл от Лорън Бюкс

3

Общински камион за метене пуфти напред; струйка вода се излива от него върху бетона. Чистачките измиват следите от нощни престъпления, нощни грехове и в същото време прогонват „молеците“ от улиците.

— намерено в книгата "Зоосити", авторски цитат от Лорън Бюкс

4

Червени токчета на стилет с пайети ... бихте си помислили, че Дороти от Оз е израснала, върнала се в нашия свят и си намерила работа като стриптийзьорка.

— популярен цитат от книгата "Зоосити", цитат написан от Лорън Бюкс

5

- Фу, каква мерзост! Ще трябва да запомня!

— написано в книгата "Зоосити", авторска мисъл от Лорън Бюкс

6

За промяна ще ви разкажа за успешното завършване на делото на Linden. Вчера млада майка се прибираше от детската стая с бебето си. Колата й била открадната, но на кръстовище, само на няколко пресечки от мястото на кражбата, бандитите се смилили и изхвърлили бебето от колата заедно с детското столче. Това също се случва! Дори гангстерите понякога имат сърце.

— публикувано на книгата "Зоосити", цитат казан от Лорън Бюкс

7

Преминаваме към събитията в света на спорта. Оказва се, че нападателят на националния ни отбор по футбол Кабело Нонголоса е добър не само да удря топката. Неговата приятелка, известната купонджийка Куини Мугудамани, заяви във вторник, че футболистът й е нанесъл тежка телесна повреда. Като доказателство момичето показало следи от побоища (синини) по лицето си. Изглежда, че Куини отново ще трябва да се подложи на пластична операция на носа. Би било по-добре, ако най-накрая се научи да избира нормални спътници в живота!

— написано в книгата "Зоосити", казано от Лорън Бюкс

8

Пушенето все още е чудесен начин да срещнете някого и да разчупите леда.

— намерено в книгата "Зоосити", цитат написан от Лорън Бюкс

9

- Нищо не знаех! „Защото не исках да знам. Толкова си създаден, Зинзи. Не задавай излишни въпроси.

— публикувано на книгата "Зоосити", цитат написан от Лорън Бюкс

10

Много хора смятат, че животните са по-добри от хората. Но дори сред птиците има най-истинските убийци. А шимпанзетата могат да бъдат убити просто така, няма начин. Единствената разлика между нас е, че убийците на животни не се измъчват от чувство за вина.

— намерено в книгата "Зоосити", цитат казан от Лорън Бюкс
Светът в цитати! citatite.com 2015-2022