бригада цитати

Общо цитати в публикацията
6
Публикувана на
December 9, 2021

ЦИТАТ НА ДЕНЯ

Колко лесно е да изхвърлиш вещите и колко невъзможно е да изтриеш спомените. А все трупаме ненужни предмети, за да помним.

— цитат от романа Счупеният човек на Недко Недков

бригада цитати

Правителствата на богатите страни харчат около 6 милиарда долара пари от данъци годишно за помощ при бедствия и помощ за развитие в чужбина, докато всяко ново земетресение, глад или приливна вълна може да привлече 1000 организации за помощ, от Детския фонд на ООН и Oxfam до „Бригадите на Исус“ на американския юг и други благотворителни авантюристи.

— казано от Джеймс Бюкан . цитат е по темите Авантюристи, Бригади, Благотворителен, Помощ за развитие, Помощ при бедствия, Държавна помощ, Пари от Исус, Организационно развитие, Организации, Отвъд океана, Оксфам, Богати страни, Данъчни пари, Приливна, Приливни вълни, Обединените нации

бригада Пожелания

Нашите подозрения се потвърждават, че „Наши“ ще служи като прикритие на щурмовите бригади, които ще използват насилие срещу демократични организации.

— написана от Иля Яшин . мъдрост е по темите Срещу насилието, Бригади, Потвърдено, Организации, Буря, Подозрения, Използване на насилие

бригада Сентенции

Международните бригади осигуриха ударна сила, докато Републиката обучаваше и организираше армия от съвкупност от хора. Испанците знаеха, че не се бият сами.

— цитат казан от Бил Александър . текст е по темите Сглобяване, Бригади, Борба с хора, Република, Шок, Испански

бригада Мъдрости

Не трябва ли да бъдем по-скоро леките бригади, отколкото бандата?

— казано от Хедър Мизър . мисъл е по темите Бандаж, Бригади

бригада Мисли

Бях провалил психологическото профилиране на терорист. Централният комитет на Червените бригади ме прецени за твърде целеустремен и твърде самоуверен, за да стана добър терорист.

— цитат казан от Лорета Наполеони . цитат е по темите Бригади, Комитет, Осъдено, Мнение, Профилиране, Единомислен, Терорист

бригада Афоризми

Международните бригади и британските доброволци бяха числено само малка част от републиканските сили, но почти всички бяха приели необходимостта от организация и ред в цивилния живот.

— цитат написан от Бил Александър . цитат е по темите Бригади, Цивилен, Ред и организация, Организация и ред, Организация в живота, Доброволци
Светът в цитати! citatite.com 2015-2022