бригада мысли

Общо цитати в публикацията
7
Публикувана на
December 9, 2021

ЦИТАТ НА ДЕНЯ

Колко пъти човек трябва да ослепее, за да прогледне?

— цитат от романа Счупеният човек на Недко Недков

бригада мысли

Правителствата на богатите страни харчат около 6 милиарда долара пари от данъци годишно за помощ при бедствия и помощ за развитие в чужбина, докато всяко ново земетресение, глад или приливна вълна може да привлече 1000 организации за помощ, от Детския фонд на ООН и Oxfam до „Бригадите на Исус“ на американския юг и други благотворителни авантюристи.

— написана от Джеймс Бюкан . мисъл е по темите Авантюристи, Бригади, Благотворителен, Помощ за развитие, Помощ при бедствия, Държавна помощ, Пари от Исус, Организационно развитие, Организации, Отвъд океана, Оксфам, Богати страни, Данъчни пари, Приливна, Приливни вълни, Обединените нации

бригада мысли Цитати

Нашите подозрения се потвърждават, че „Наши“ ще служи като прикритие на щурмовите бригади, които ще използват насилие срещу демократични организации.

— авторски цитат от Иля Яшин . цитат е по темите Срещу насилието, Бригади, Потвърдено, Организации, Буря, Подозрения, Използване на насилие

бригада мысли Пожелания

Международните бригади осигуриха ударна сила, докато Републиката обучаваше и организираше армия от съвкупност от хора. Испанците знаеха, че не се бият сами.

— авторски текст на Бил Александър . мисъл е по темите Сглобяване, Бригади, Борба с хора, Република, Шок, Испански

бригада мысли Сентенции

Не трябва ли да бъдем по-скоро леките бригади, отколкото бандата?

— написана от Хедър Мизър . мисъл е по темите Бандаж, Бригади

бригада мысли Мъдрости

Бях провалил психологическото профилиране на терорист. Централният комитет на Червените бригади ме прецени за твърде целеустремен и твърде самоуверен, за да стана добър терорист.

— казано от Лорета Наполеони . текст е по темите Бригади, Комитет, Осъдено, Мнение, Профилиране, Единомислен, Терорист

бригада мысли Мисли

Международните бригади и британските доброволци бяха числено само малка част от републиканските сили, но почти всички бяха приели необходимостта от организация и ред в цивилния живот.

— авторски текст на Бил Александър . афоризъм е по темите Бригади, Цивилен, Ред и организация, Организация и ред, Организация в живота, Доброволци

бригада мысли Афоризми

Тъй като пълните бойни линии не можеха да се проведат през гъстата гора, аз заповядах настъплението на шестте бригади с тежки схватки, които да бъдат последвани от по-силни поддържащи линии.

— цитат написан от Джеймс Лонгстрийт . афоризъм е по темите Бригади, Обработван, Поръчани, Поддържащи, Дебела, Дърво
Светът в цитати! citatite.com 2015-2022