къси пожелания за рожден ден

Общо цитати в публикацията
12
Публикувана на
December 9, 2021

ЦИТАТ НА ДЕНЯ

Колко лесно е да изхвърлиш вещите и колко невъзможно е да изтриеш спомените. А все трупаме ненужни предмети, за да помним.

— цитат от романа Счупеният човек на Недко Недков

къси пожелания за рожден ден

До 2003 г. всеки глупак започваше да се занимава с недвижими имоти. Момичето на касата в местния ми супермаркет ми подаде наскоро отпечатаната си визитка на агент по недвижими имоти.

— авторски цитат написан от Робърт Кийосаки . цитат е по темите Агент, Визитка, Карта, Каси, Имот, Агенти за недвижими имоти, Всяко Момиче, Излъжи ме, Да стане истински, Предаден, Местни, Местен бизнес, Наскоро, Отпечатан, Недвижим имот, Агенти по недвижими имоти, Бизнес с недвижими имоти, Истинско момиче, Недвижим имот, Супермаркет

Приемам много практична гледна точка към отглеждането на деца. Поставих табела във всяка от стаите им: „Времето за напускане е 18 години“.

— авторски текст на Ерма Бомбек . текст е по темите Бъдете практични, Каси, Практичен, Повишаване, Отглеждане на деца, Стаи

къси за рожден ден Цитати

Ако изисквате регистрация преди плащане, трябва незабавно да прекратите тази практика. Това ви струва цяло състояние.

— написана от Брус Тогнацини . текст е по темите Престанете, Каси, Изчисляване на разходите, Взискателни, Веднага, Регистрация

Жената точно пред вас на касата в супермаркета има всички възхитителни хранителни стоки, за които дори не сте знаели, че носят.

— авторски текст на Миньон Маклафлин . мисъл е по темите Носен, Каси, Възхитителен, Бакалия, Пазаруване, Супермаркет, Супермаркети

къси за рожден ден Сентенции

Чакалните бяха направени за книги – разбира се! Но такива са и театралните фоайета преди представлението, дългите и скучни опашки за каси и любимият на всички Джон.

— написана от Стивън Кинг . афоризъм е по темите Ред за плащане, Каси, Любими книги, Любими линии, Стаи, Толкова скучно

Мисля, че на лично ниво всеки, когато минаваш през опашката за касата, след като си вземеш хранителните стоки, те казват: „Хартия или пластмаса?“ Би трябвало да казваме: „Нито едното“. Трябва да имаме собствени платнени чанти.

— написана от Уди Харелсън . афоризъм е по темите Ред за плащане, Каси, Плат, Бакалия, Хартия и пластмаса, Лично ниво

къси за рожден ден Мъдрости

Когато съм в хранителния магазин, ще правя нападения нагоре-надолу по пътеките. На касовата линия можете да правите клекове. Преди се притеснявах какво мислят хората за мен, но вече не ме интересува. Знам, че ще се смея за последен път.

— цитат написан от Али Винсент . откъс е по темите Ред за плащане, Каси, Не се интересувай вече, Вече не ми пука

Или мога да избера да се принудя да обмисля вероятността всички останали на касовата опашка в супермаркета да са също толкова отегчени и разочаровани, колкото и аз, и че някои от тези хора вероятно имат много по-труден, по-досаден или болезнен живот от мен като цяло .

— цитат казан от Дейвид Фостър Уолъс . откъс е по темите Ред за плащане, Каси

къси за рожден ден Мисли

Спомням си, че бях дете и видях „National Inquirer“ на опашката за каси в хранителния магазин. Когато някой наистина вдигна копие, беше ужасяващо. Чувствахте се мръсни за тях. Но сега е напълно приемливо да се чете нещо подобно. Няма абсолютно никакво табу около този вид експлоатация.

— цитат написан от Рашида Джоунс . откъс е по темите Ред за плащане, Каси

Нашият магазин за хранителни стоки вече има самостоятелна каса, за ваше удобство. Все едно те удрят в гърлото, за твое удобство.

— цитат написан от Дана Гулд . мъдрост е по темите Каси, Удобство, Хранителни стоки, Магазин за хранителни стоки, Ударено, Магазин, Гърло

къси за рожден ден Афоризми

Ежедневният живот е по-добър, когато включва взаимодействия с реални хора, които имат лична инвестиция в труда си, като собственици на магазини, отколкото с някой, който „просто върши работата ми“ или с адската машина за самоконтрол.

— написана от Джулиан Багини . афоризъм е по темите Каси, Ежедневие, Адски, Взаимодействия, Лично взаимодействие, Самоинвестиция, Самовключване, Магазинери

Има игра, наречена Checkout, където има хранителни артикули и това е колко смятате, че е предложената цена на дребно от производителя и ние събираме вашата обща сума, след което общата ви сума трябва да бъде в рамките на 2 $ от обичайната сума. Не мисля, че някога бих могъл да спечеля тази игра.

— цитат казан от Дрю Кери . откъс е по темите Каси, Производител, Спечелете играта си
Светът в цитати! citatite.com 2015-2022