Цитати по теми

Разгледайте най-известните цитати, разпределени по теми. Добре познати фрази, мисли и поговорки, показани по теми.

Цитати за Преодоляване на провала

Преодоляване на провала

Не неуспехът на другите да оценят вашите способности трябва да ви притеснява, а по-скоро неуспехът ви да оцените техните.

Успях да преодолея неуспехите си, защото винаги бях уверен в способностите си и бях сигурен, че мога да постигна това, за което съм се заел.

Всеки факт, пред който сме изправени, не е толкова важен, колкото нашето отношение към него, тъй като това определя нашия успех или провал. Начинът, по който мислите за даден факт, може да ви победи, преди да направите нещо по въпроса. Вие сте завладян от факта, защото мислите, че сте.

Цитати за Предястие

Предястие

Слушам записите си и си мисля: „Уау, това са наистина страхотни мезета. Дори не съм обмислял какво ще поръчам за пълното предястие.

С напредването на взаимоотношенията времето, което прекарвате в гмуркане, намалява. Когато целувката някога е била приятно предястие само по себе си, тя се превръща в просто предястие, което двойките бързат по пътя към основното ястие.

Харесвам този брак, защото е най-добрият от всички нас. Ние трябва да бъдем цялото хранене. Предястието, предястието, луксозният десерт И да, грахът и морковите.

Цитати за Вашата нация

Вашата нация

Когато вашата страна е в скъпоструваща война, с нашите войници, които се жертват в чужбина, а нашата нация е изправена пред дългова криза у дома, да бъдете помолени да платите справедливия си дял не е класова война - това е патриотизъм.

Ако боли само един зъб, радвайте се, че не болят всички.... Ако жена ви предаде, радвайте се, че предаде само вас, а не нацията.

Съдбата на вашата нация е във вашите ръце, в очакване на вашите действия.

Цитати за Финансови съветници

Финансови съветници

Много финансови съветници препоръчват да диверсифицирате за собствена защита. Това, което пропускат да ви кажат, е, че е и за тяхна защита. Тъй като повечето финансови съветници не могат да ви кажат точно кои акции или взаимен фонд са страхотна инвестиция, те ви казват да купите куп от тях.

Никога не съм мечтал, че ще искам да бъда или да стана финансов съветник.

Причината, поради която толкова много финансови съветници се наричат ​​брокери, е, че те често са брокери от вас.

Цитати за Просто световни вярвания

Просто световни вярвания

Никой в ​​„Banshee“ няма малки мнения. Те имат силни вярвания и ще ги защитават яростно. Наличието на този елемент в шоуто просто добавя още едно ниво. Това е друг път за история и обогатява света.

Толкова много бизнес се основава на вярата, че трябва да правим каквото можем в рамките на законовите граници, за да направим толкова пари, колкото можем. Ben & Jerry's се основава на ценности и ние се опитваме да управляваме бизнес, който не само продава сладолед, но си партнира с всички наши заинтересовани страни – независимо дали това са доставчици или клиенти – за да създадем по-устойчив свят.

Има фундаменталистка вяра от капиталистите, че капиталът ще спаси света, но това просто не е така.

Цитати за Цели на хилядолетието за развитие

Цели на хилядолетието за развитие

Целите на хилядолетието за развитие могат да бъдат постигнати до 2015 г., но само ако всички участващи прекъснат обичайния си бизнес и драматично ускорят и разширят действията си сега.

Присъединете се към мен в последната надпревара за разбиване на бедността и постигане на Целите на хилядолетието за развитие на ООН

Мидори е непоколебим поддръжник на Организацията на обединените нации, като пратеник на мира и напоследък, като насърчава усилията ни за постигане на Целите на хилядолетието за развитие.

Цитати за Вещица

Вещица

Въпреки че най-остроумните съдии на вещиците и дори самите вещици бяха убедени във вината на магьосничеството, вината все пак не съществуваше. Така е с цялата вина.

Въпреки това, в което нашето съвременно общество би ви накарало да вярвате, Вещицата във вас не е опасна, а предпазваща. Тя не е несериозна, но изключително точна и надеждна.

Когато слушаше песни, които обичаше по радиото, нещо се раздвижи в нея. Течна болка се разпространи под кожата й и тя излезе от света като вещица.

Цитати за Смъртта да си отиде

Смъртта да си отиде

Не можеш да изградиш сюжет от шеги. Имате нужда от трагично облекчение. И трябва да уведомите хората, че когато много уплашени хора тичат наоколо с остри оръжия, има смъртни случаи. Обикновено глупави смъртни случаи. Не пиша "А-отборът" - ако има битка, хората ще бъдат наранени. Ако не позволим това да се случи, би било предателство.

Благодаря ви, че позволихте на идиоти като мен да излязат и да изживеят тази прекрасна прекрасна мечта. Обичам те до смърт. Да се ​​прибираме.

Защото губим не само със смъртта, но и като си тръгнем и бъдем оставени, като се променим и пуснем и продължим напред.

Цитати за Глупави грешки

Глупави грешки

В цялата история ние открихме само един лек за грешката – частична противоотрова срещу правенето и повтарянето на големи, глупави грешки, лек срещу самоизмамата. Тази противоотрова е критика.

Най-глупавата грешка, която бихме могли да направим, би била да позволим на подложените хора да носят оръжие.

Най-глупавата грешка, която бихме могли да направим, би била да позволим на завладените източни народи да имат оръжие. Историята учи, че всички завоеватели, които са позволили на своите подчинени раси да носят оръжие, са подготвили собственото си падение, правейки това.

Цитати за Лоялност във връзка

Лоялност във връзка

Мъжете всъщност са развълнувани и с нетърпение очакват да се установят и да имат семейства и да бъдат истински партньори с жени в отношения, които са пълни с вълнение, непредсказуемост, приключения и лоялност.

Компаниите и техните марки трябва да достигат и да говорят директно с потребителите, да уважават техните ценности и да създават смислени взаимоотношения с тях. Те трябва да станат архитекти на общността, като последователно демонстрират ценностите, които тяхната клиентска общност очаква в замяна на тяхната лоялност и покупки.

Не забравяйте, че привличането е само една част от връзката. Лоялност, ангажираност, отговорност и зрялост съставляват останалото.

Цитати за Разстояние на връзката

Разстояние на връзката

Наистина се възхищавам на хората, които имат връзки на дълги разстояния. Това е невероятно постижение. Не можех да го направя.

Разработих най-смислените си взаимоотношения онлайн. Никой от тях не живее на разстояние с кола. Никой от тях не е на моята възраст.

Очевидно връзката на дълги разстояния е трудна. Но като всичко, което си струва да притежавате, вие го карате да работи.

Цитати за Промоция

Промоция

Богатите хора са готови да популяризират себе си и своята стойност. Бедните хора мислят негативно за продажбата и промоцията.

Просто си мисля колко жени на работните си места са работили, за да получат повишение, и те се оглеждат и тогава идва този човек.

Постоянно пътувам в чужбина за популяризиране на книги и проучвания, а интернет е безценен за мен за достъп до новини от Обединеното кралство на места като Америка, която през повечето време не е чувала за Англия.

Цитати за Потомак

Потомак

Училището Потомак се оказа първата ми голяма корекция – тази, която ми помогна с един основен урок за израстването: да се науча да се разбирам в какъвто и свят да има човек.

Ако една сутрин вървя по водата през река Потомак, заглавието този следобед щеше да гласи: „Президентът не може да плува“.

Точно както има боклук, който замърсява река Потомак, има боклук, който замърсява нашата култура. Нуждаем се от Агенция за опазване на околната среда, която да го почисти.

Цитати за Основни неща

Основни неща

Ако погледнете по този начин, тогава започвате да мислите за основните неща, които са работа, а не затвори, и образование, а не лишаване от свобода.

Целите са не само абсолютно необходими, за да ни мотивират. Те са от съществено значение, за да ни поддържат живи.

С по-голяма пълнота и абстракция постигнах форма, филтрирана до нейните основни неща.

Цитати за Декларирайте

Декларирайте

Не можете да прекарате 2000 години в опити да разберете Бог и след това просто да изоставите въпроса и да декларирате, че вече не се интересуваме от него.

Мъжете никога не се колебаеха да заявят присъствието си. Позволено им беше да живеят на висок глас, в отекващи глухи удари и дрънкане, докато дамите винаги бяха обучени да спазват тих шепот.

Всеки, който наистина иска да премахне войната, трябва решително да се обяви в полза на собствената му страна да отстъпи част от суверенитета на мястото на международните институции.

Цитати за Детективска история

Детективска история

Една издателка видя един от историческите ми романи и си помисли, че ще напиша възхитителен детектив, затова ми предложи договор за две книги и аз го грабнах.

The Compleat Angler е признат за една от световните книги. Единственият проблем е, че светът не чете книгите си, а вместо това заема детективска история.

Докато работя, виждам написаното си – всяка сцена, всяка глава, всеки раздел, всяка книга – в триактни структури и класически митове и ги анализирам през удобния филтър на детективската история.

Цитати за Унгария

Унгария

Никога не бива да забравяме, че всичко, което прави Адолф Хитлер в Германия, е „законно“ и всичко, което унгарските борци за свобода правят в Унгария, е „незаконно“. Беше „незаконно“ да се помага и утешава евреин в Германия на Хитлер.

В Унгария актьорството е професия. В Америка това е решение.

В Унгария актьорството е професия. В Америка това е решение.

Цитати за Морски пехотинци

Морски пехотинци

Не бих ви обменил милиард долара за децата, които водех да се бият във Виетнам, или всъщност някой от морските пехотинци, с които служих четвърт век."

Не бих ви обменил милиард долара за децата, които водех да се бият във Виетнам, или всъщност някой от морските пехотинци, с които служих четвърт век.

Всеки военноморски кораб има контингент от морски пехотинци на борда. Все пак моряците трябва да имат с кого да танцуват.

Цитати за Не бързайте

Не бързайте

Бързото е добре, но точността е всичко. В престрелка... Трябва да не бързате.

Най-добрият ми съвет за някой, който обмисля осиновяване на домашен любимец, е да отдели време, за да обмисли наистина своя начин на живот, домашна среда и лични предпочитания.

Фактът, че времето тиктака, трябва да ви мотивира да предприемете действия по своите идеи.

Цитати за Посветете

Посветете

Интелектуално религиозните емоции не са креативни, а консервативни. Те с готовност се привързват към сегашния възглед за света и го освещават.

Опитах се за кратко да се посветя в обществената библиотека, вярвайки, че всяка пукнатина в душата ми може да бъде счупена с книга.

Топлото слънце целуна земята, за да освети раждането ти, И от близката му прегръдка Твоето лъчезарно лице изникна в очите, Разцъфнала наслада.