Цитати по теми

Разгледайте най-известните цитати, разпределени по теми. Добре познати фрази, мисли и поговорки, показани по теми.

Цитати за Великден със семейството

Великден със семейството

Хората се събират заедно със семействата си, за да празнуват Великден. Какъв по-добър начин да празнувате от това да прекарате няколко часа в пътуването на Христовия живот.

Цитати за Духовни майки

Духовни майки

Като дете винаги съм искал да бъда певица. Музиката, която майка ми свири в къщата, ме развълнува – Арета Франклин, Чака Хан, Махалия Джаксън. Беше наистина духовно. Това те накара да разбереш какво е Бог. Всички сме духове. Изпадаме в депресия. Но музиката те кара да искаш да живееш. Знам, че музиката ми спаси живота ми.

Любезните чичовци и лели на расата са по-почитани от истинските й духовни бащи и майки.

Аз съм страхотна майка поради намеренията си да бъда страхотна майка; Аз съм добър приятел, защото съм лоялен; Аз съм добра дъщеря, защото се надявам да накарам майка ми да се гордее; Аз съм страхотен човек, защото приемам, че под всичко това се крие духовно същество. Винаги съм била жена на вярата.

Цитати за Страх от врагове

Страх от врагове

Нашата партия трябва да продължи да всява страх в сърцето на белия човек, нашия истински враг!

Страхът, най-лошият от всички врагове, може да бъде ефективно излекуван чрез принудително повтаряне на действия на смелост

Никога не се страхувайте от враговете си, страхувайте се от действията си.

Цитати за Белези върху хората

Белези върху хората

Разбира се, със земеделието се появиха първите големи цивилизации, първите градове, построени от кал и тухли, първите империи. И именно администраторите на тези империи започнаха да наемат хора, за да следят житото, овцете и виното, които се дължат, и данъците, които им се дължат, като правят марки; следи върху глина по това време.

Има хора, които са наистина добри мениджъри, хора, които могат да управляват голяма организация, а след това има хора, които са много аналитични или фокусирани върху стратегията. Тези два типа обикновено не са в един и същи човек. Бих се поставил много повече в последния лагер.

Две спирки след като се качих, тези двама невероятно ниски хора се качиха и по начина, по който ме гледаха, разбрах. Искаха да ми ухапят глезените!

Цитати за Еврика

Еврика

Креативността и прозрението почти винаги включват преживяване на остро разпознаване на модели: моментът на еврика, в който възприемаме взаимовръзката между различни понятия или идеи, за да разкрием нещо ново.

Моментът на еврика е две причини, поради които трябва да се приеме стандартът, базиран на резултатите: здрав разум и отчетност. Стандартите, базирани на входните данни, не насърчават енергийното разнообразие; те не създават никакви стимули; те не произвеждат слънчева, водна, ядрена.

Повечето от нас имат една голяма идея в даден момент от живота си. Тази Еврика! момент. То идва при всички нас по различни начини, често случайно.

Цитати за Различна музика

Различна музика

Мисля, че това, което музиката може да направи, е да е обезпокоително. Това е ненормално – музика, която се възприема като различна по неразрешен или необичаен начин.

Има нещо в музиката, което ме кара да се чувствам като различен човек, което се чувства като бягство.

Това, което е страхотно в музиката, е, че отнема толкова много хора, включително и аз. Всеки е на различно място.

Цитати за Разраствайки се

Разраствайки се

Когато израснах, двете ми любими книги бяха „Странични ефекти“ на Уди Алън и „Съвети за домакинството“ на Филис Дилър. Носех тази книга на Филис Дилър навсякъде със себе си, когато бях в пети или шести клас. В крайна сметка просто се разпадна.

Имах наистина прекрасно възпитание. Бяхме сплотено семейство. Беше прекрасно да израсна с толкова много братя и сестри. Всички бяхме само на година-две разлика и винаги сме се подкрепяли един друг. Научих всичко от по-големите си брат и сестра и го научих на по-малките си сестри.

Можете да се отделите много бързо от хората.

Цитати за Преместване на фокуса

Преместване на фокуса

Оперативните служители на Белия дом положиха много усилия, за да покажат, че Обама премества фокуса от войните в чужбина към вътрешните проблеми.

Промяна на парадигмата, при която в допълнение към физическите ресурси за земеделие, фокусираният акцент върху приноса на знания може да бъде обещаващ път напред. Този базиран на знания подход ще донесе огромна възвръщаемост, особено в районите с дъждовно и сухоземно земеделие.

Трябва да изместим дебата за енергийната политика в Америка с повишен фокус върху алтернативните и възобновяеми горива, а Конгресът трябва да приеме значими алтернативни горива и насърчителни програми, за да помогне на САЩ да се отдалечат от зависимостта от чужд петрол.

Цитати за Александър Стерлинг

Александър Стерлинг

Гарван: Александър, сега знаем какво правим по цял ден. Какво правиш? Александър: Прекарвам го мислейки за теб.

Искам връзка, в която най-накрая мога да си забия зъби.

Това ли е животът, който наистина искаш? Или това е просто фантазия?

Цитати за Най-добрият момент в живота

Най-добрият момент в живота

Сам, пия кафе, слушайки плейлиста, който включва песните, които те помнят с най-добрите и лошите моменти от живота ти. какъв тежък емоционален момент !!

Бях във ваната по това време и баща ми дотича и каза: „Познайте кого искат да играе Хари Потър!?“ и започнах да плача. Може би това беше най-добрият момент в живота ми.

Понякога най-добрите решения в живота се взимат в момента. Така че обикновено се опитвам да правя това, което смятам за правилно. И понякога правя грешки.

Цитати за Несвързани хора

Несвързани хора

Хората търсят модели във всичко. Това е, което ни държи здрави, предполагам. Боря се да видя някакви модели в живота си. Мисля, че мога да разбера малко депресията заради сестра ми. Моите собствени чувства на... Наясно съм, че ако се чувстваш потиснат, това може да е странно несвързано с обстоятелствата около теб. Просто такъв е животът.

Когато обмисляте кого да съберете, за да генерирате нови идеи, е по-ефективно да комбинирате специалисти от много различни и несвързани дисциплини, отколкото различни хора с различни умения в една и съща област.

Хората, които говорят един и същи език, могат да се мразят толкова лесно, колкото и хората, които говорят несвързани езици.

Цитати за Не случайно

Не случайно

Съществуването ми не беше случайно, нито случайно. Бог знаеше кого създава и Той създаде среща за конкретна работа. [Ефесяни 2:10]

Не бихме могли, например, да стигнем до принцип като този на ентропията, без да въведем някакъв допълнителен принцип, като случайността, към тази топография.

Какво? Не ме е срам да призная, че случайните неща ми напомнят за Хари Потър.

Цитати за Седмица на медицинските сестри

Седмица на медицинските сестри

През последните 3 години празнувахме Националната седмица на медицинските сестри. От 6 май отново ще имаме възможността наистина да похвалим сестринската общност за техния принос към нашата национална система за здравеопазване.

Цитати за Конкретни майстори

Конкретни майстори

Има само едно нещо, което може да овладее обърканите неща от епическия материал в единство; а това е способност да се види в частност човешки опит някаква значима символика на общата съдба на човека.

Една от причините, поради които толкова малко от нас постигат това, което наистина искаме, е, че никога не насочваме фокуса си; ние никога не концентрираме силата си. Повечето хора си пробиват път през живота, без да решават да овладеят нещо конкретно.

Има нещо много особено в вида на гнева, който изпитвате, когато сте сами в стая за упражнения, неспособни да овладеете просто нещо като рудимент.

Цитати за Рефлексия в преподаването

Рефлексия в преподаването

За мен репутацията на преподаването на език като цяло и най-вече на източноевропейските езици даде отличие на университета в Глазгоу, а след това и на страната.

Цитати за Гении

Гении

Вероятно има блестящи хора, гении, живи днес, които дори не знаят как да кажат: "Здравей, как си?" защото умовете им са погълнати от електронни образи.

Отидох в много конкурентна гимназия. Така че винаги бях доста ученолюбив и тих, само за да бъда в крак с другите гении, които бяха в моето училище.

Хората смятат, че компютърните науки са изкуството на гениите, но реалната реалност е обратната, просто много хора правят неща, които се надграждат един върху друг, като стена от мини камъни.

Цитати за Отговорен учител

Отговорен учител

Как може детето да се научи да бъде свободен и отговорен гражданин, когато учителят е обвързан?

Бащата, майката и учителят са тримата основно отговорни за оформянето на бъдещето на страната.

Мениджърите са отговорни за определянето на политики на работното място, при които учителите могат да успеят. Мениджърите са отговорни за договарянето на договори, които създават условия, при които учителите могат да успеят.

Цитати за Секционен

Секционен

Секционните футболни игри имат славата и отчаянието на войната и когато отбор от Тексас излезе на терена срещу чужда държава, това е армия с знамена.

Не забравяйте, че сега всички сме една държава. Изхвърлете от ума си всички секционни чувства и ги възпитайте да бъдат американци.

Издигнете се над секционните интереси и частни амбиции... Преминете от материя към дух. Материята е разнообразие; духът е светлина, живот и единство.

Цитати за Краен

Краен

Всички блага на този свят... са крайни и ограничени и радикално неспособни да задоволят желанието, което постоянно гори в нас за безкрайно и съвършено добро.

Човекът е морално животно, изоставено в аморална вселена и осъдено на ограничено съществуване без друга цел освен да увековечи естествения цикъл на вида.

Нашето население и нашето използване на ограничените ресурси на планетата Земя нараства експоненциално, заедно с нашата техническа способност да променяме околната среда за добро или лошо.

Цитати за Никълс

Никълс

Аз съм голям фен на Албърт Брукс, Никълс и Мей. Бих искал да тръгна по техните стъпки и да снимам комедии.

Лентите за изумление сега ще заемат своето място в нарастващото поле на международни изследвания за важния принос на следвоенната американска поезия към световната литература. Мириам Никълс отново направи изключителна стипендия.

И първият ми филм беше Carnal Knowledge, друго невероятно преживяване, до голяма степен заради Майк Никълс, който ми каза, че не можеш да направиш нищо лошо, защото правиш всичко както трябва.