Българи Цитати

Разгледайте най-известните цитати за Българи. Познати фрази, мисли и поговорки за Българи. 15+ цитата за Българи.

1

Единственото, което работи добре в България, е БФС. За разлика от БФС тук много футболисти не тичат, а куцат.

— авторски цитат написан от Иван Славков

2

Ще бъда президент на всички българи, независимо от тяхната етническа, религиозна или политическа принадлежност.

— цитат написан от Георги Първанов

3

Отварянето на врати за 29 милиона румънци и българи ще се превърне в огромен проблем.

— написана от Найджъл Фараж

4

Фронтът на домакините винаги е подценен от генералите в полето. И все пак там е спечелена и загубена Великата война. Руският, българският, австрийският и германският фронтове се разпадат, преди армиите им да рухнат.

— авторски текст на Дейвид Лойд Джордж

5

Майка ми е гъркиня, а баща ми българин. Аз съм първо поколение американец и роден в Лос Анджелино. Роден съм и израснах в Холивуд.

— написана от Рита Уилсън

6

Първо, научете се как да съобщавате за задръствания, след това можете да говорите за футбол. (за българските журналисти)

— авторски цитат написан от Иван Славков

7

Обичам да готвя и през годините съм готвил много българска храна.

— авторска мисъл от Елизабет Костова

8

Мисля, че мога да работя с различни екипи; Работил съм с български, норвежки, японски и китайски екипи. За мен най-важното нещо е разказването на истории и наистина ми е удобно да работя с всякакви езици.

— цитат написан от Изабел Койшет

9

Накрая ги победихме с дънки Levi 501. Седемдесет и две години комунистическа индоктринация и пропаганда бяха заглушени от Sony Walkman от три унции. Огромна тоталитарна система е поставена на колене, защото никой не иска да носи български обувки. Сега те обядват, а ние сме номер едно на планетата.

— авторски текст на Пи Джей О'Рурк

10

Махмурлукът е ярка форма на отмъщение. Снощи моят апартамент стана място за малък, интровертен фестивал на шардоне. Меланхоличен хор от българи осигури забавлението чрез комплект слушалки, които се оказаха безвъзвратно заплетени под леглото. Част от мен току-що гледаше. Другата част отговаряше.

— написана от Лиз Дженсън

11

Българите ядат таратор всеки ден през лятото. Смятат го за салата, въпреки че бихме го нарекли супа. Можете да го направите толкова дебел или тънък, колкото искате, в зависимост от това колко вода добавите. Много е практично през лятото, защото киселото мляко охлажда тялото по-бързо от водата, но водата ви хидратира.

— авторски цитат написан от Елизабет Костова

12

Безнадеждността на турското правителство трябва да ме накара да засвидетелствам с наслада, че е изхвърлено от страните, които измъчва. До османското правителство нищо не може да бъде по-плачевно и порицателно от ревността между гърци и славяни и вече съществуващите планове на държавите за присвояване на друга територия. Защо не Македония за македонците, както и България за българите и Сърбия за сърбите?

— цитат написан от Уилям Е. Гладстон

13

Просто обичам храната, особено българската кухня на майка ми. Taco Bell е любимият ми ресторант за бързо хранене. Обичам и италианската храна.

— авторски цитат от Лия Лабел

14

Църквата на TED е много оптимистична. Българите са едни от най-песимистите в света. Има Щастливи, Нещастни и Българи.

— авторска мисъл от Иван Кръстев

15

Предполагам, че не мога да го виня, че се чувства огорчен. Да станеш от ужаса на българските нощи в портиер би било гадно

— цитат написан от Кирстен Уайт
Светът в цитати! citatite.com 2015-2022