Бригади Цитати

Разгледайте най-известните цитати за Бригади. Познати фрази, мисли и поговорки за Бригади. 11+ цитата за Бригади.

1

Не трябва ли да бъдем по-скоро леките бригади, отколкото бандата?

— написана от Хедър Мизър

2

Бях провалил психологическото профилиране на терорист. Централният комитет на Червените бригади ме прецени за твърде целеустремен и твърде самоуверен, за да стана добър терорист.

— казано от Лорета Наполеони

3

Международните бригади и британските доброволци бяха числено само малка част от републиканските сили, но почти всички бяха приели необходимостта от организация и ред в цивилния живот.

— казано от Бил Александър

4

Правителствата на богатите страни харчат около 6 милиарда долара пари от данъци годишно за помощ при бедствия и помощ за развитие в чужбина, докато всяко ново земетресение, глад или приливна вълна може да привлече 1000 организации за помощ, от Детския фонд на ООН и Oxfam до „Бригадите на Исус“ на американския юг и други благотворителни авантюристи.

— авторска мисъл от Джеймс Бюкан . афоризъм по темите По-добро нещо , По-добър свят , Кутия , Кутия с шоколадови бонбони , Шоколадови кутии , Шоколадови бонбони , Европейски , Любимо Нещо , В кутията и Дадено

5

Международните бригади осигуриха ударна сила, докато Републиката обучаваше и организираше армия от съвкупност от хора. Испанците знаеха, че не се бият сами.

— казано от Бил Александър

6

Тъй като пълните бойни линии не можеха да се проведат през гъстата гора, аз заповядах настъплението на шестте бригади с тежки схватки, които да бъдат последвани от по-силни поддържащи линии.

— цитат казан от Джеймс Лонгстрийт

7

Президентът Обама изрази силна подкрепа за усилията в Афганистан по време на кампанията си, като обеща да добави две бригади, което той направи. Но след встъпването в длъжност... администрацията сигнализира, че ангажиментът на САЩ се нуждае от внимателна оценка и ние трябва да прекалибрираме стратегията и целите.

— цитат написан от Стенли А. Маккристал

8

Нашите подозрения се потвърждават, че „Наши“ ще служи като прикритие на щурмовите бригади, които ще използват насилие срещу демократични организации.

— авторски цитат от Иля Яшин . цитат по темите Гражданин , Редовен и Подземен свят

9

Ако поставите две бригади на земята в момента с американските сили, те ще изтласкат ИДИЛ обратно в Сирия за миг.

— авторска мисъл от Антъни Зини

10

Може би сме на път към общество, превзето от орди адвокати, гладни като скакалци, и бригади съдии в брой, за който никога досега не сме се замисляли.

— авторски цитат написан от Уорън Е. Бъргър

11

Не мога да разбера защо тъмните северни войници и светлите са разделени на различни бригади. Мъртвите са погребани заедно в прибързани масови гробове, като костите се докосват.

— цитат написан от Маргарита Енгъл
Светът в цитати! citatite.com 2015-2022