Дати Цитати

Разгледайте най-известните цитати за Дати. Познати фрази, мисли и поговорки за Дати. 100+ цитата за Дати.

1

Израснах в Кеймбридж в Англия и любовта ми към математиката датира от онези ранни детски дни.

— цитат написан от Андрю Уайлс

2

Алекс вероятно носи на срещите си остри ножове като подаръци, в случай че ще й потрябва, когато е на среща с него.

— написана от Симоне Елкелес . афоризъм по темите Плачи и Опознай ме

3

Все още ходя на лоши срещи, когато вече би трябвало да съм в лош брак.

— казано от Лора Кайтлингер

4

Предполагам, че просто се чувствам зле, че все още ходя на лоши срещи, когато наистина би трябвало да съм в лош брак досега.

— цитат написан от Лора Кайтлингер

5

Без музика, която да го украсява, времето е просто куп скучни срокове за производство или дати, до които трябва да се плащат сметките.

— авторска мисъл от Франк Запа

6

Ще направя между 75 и 100 срещи. Голяма част от това ще бъде в Лафлин, Невада; Ще бъда там две седмици. И ще работя някои казина тук-там и датите на панаира.

— написана от Мел Тилис

7

Не ме съдете. Искаш да ме съдиш, облечи черна рокля и вземи чук. Влезте в ред с останалите, които ще ме съдят. Получавам съдебни дати през месец. Аз съм срещу света – така се чувствам.

— казано от Lil Wayne . текст по темите Детско време , Детство и Доста

8

Нашата история в тази страна датира от момента, в който неспокойните мъже сред нас станаха неспокойни под потисничеството и се вдигнаха срещу него. . . Възбуда, спорове, непрестанни вълнения, постоянни стремежи - една толкова развълнувана раса трябва да надделее.

— написана от Тимъти Томас Форчън . текст по темите Мъже на добродетелта и Командири

9

Мразенето на Уолстрийт е американска традиция, която датира още от дните, когато Томас Джеферсън прокле любовника на парите Александър Хамилтън. И от векове оплакванията за него до голяма степен остават същите: „Не прави нищо! Създава хаос! Това е паразит, който изсмуква трудолюбивите американци!'

— авторски текст на Адам Дейвидсън . афоризъм по темите Ветеринарен лекар , Деклариране , Промяна на културата , Цинизъм , Нов завет , Завет и Декларации

10

Съединените щати и Саудитска Арабия имат изключителна връзка и приятелство, които датират от Франклин Рузвелт.

— цитат казан от Барак Обама . мисъл по темите Любов

11

Отказах много срещи на арената, защото направих нещото на голямата арена. Сега искам да направя нещо, където хората могат да ме усетят и аз да ги усетя.

— авторска мисъл от Уитни Хюстън . откъс по темите Живот

12

Разбирам, че разговорите за естествените видове датират от Аристотел, но по-добре да не говоря твърде много за древните философи, за да не бъда осъден, че практикувам история на философията без лиценз.

— цитат казан от Хилари Корнблит . текст по темите Невъзможен

13

Най-лошото в работата е пътуването, което ви отдалечава от семейството и приятелите и важни дати, хокейни игри и турнири, в които участват вашите деца и подобни неща.

— авторски текст на Джо Боуен

14

Рождените дати и кантарите за баня казват повече истина, отколкото искам да знам.

— казано от Мейсън Кули

15

Все още се изнервям на срещи. Ще седя на вечеря с един човек и трябва да се извиня и да отида до тоалетната, защото не мога да дишам.

— цитат казан от Шанън Дохърти

16

Обикновено съм добър на първите срещи, защото това е единствената среща, която някога съм имал, така че знам как да я контролирам и да бъда уверен.

— авторска мисъл от Ръсел Бранд

17

Най-хубавото в това да бъда измамен е, че мога да ходя на повече първи срещи.

— авторски цитат написан от Бритни Спиърс

18

Срещах се много. Срещнах много интересни хора и имах ужасни срещи на сляпо.

— казано от Уитни Порт

19

Винаги съм харесвал срещи на сляпо. Ако не друго, това беше интересен начин да откриете какво мислят хората за вас.

— цитат казан от Джонатан Карол

20

Майка ти ти урежда срещи на сляпо? С такива момчета?" Ъгълчетата на устата му потрепнаха. „Тя не те харесва много, нали?

— цитат написан от Кели Армстронг

21

Да имаш рак на гърдата не е много забавно. Първо те осакатяват; тогава те тровят; тогава те изгарят. Бях на срещи на сляпо по-добре от това.

— написана от Моли Айвинс

22

Лабораторните доказателства, че диетите, богати на въглехидрати, могат да накарат тялото да натрупа вода и така да повиши кръвното налягане, точно както се предполага, че консумацията на сол, датира от повече от век

— цитат написан от Гари Таубс

23

Ще бъде огромна полза за човечеството, когато се научим да пророкуваме точните дати, когато циклите от различни видове ще достигнат определени етапи.

— авторска мисъл от Елсуърт Хънтингтън

24

Моят приятел Том... той преследваше момиче от две години и я взе по старомоден начин - срещи и слушане.

— авторски текст на Грег Беренд

25

Свободата не знае нищо друго освен победи. Войниците наричат ​​Bunker Hill поражение; но свободата датира от него, въпреки че Уорън лежеше мъртъв на терена.

— цитат казан от Уендъл Филипс

26

Датите в календара са по-близки, отколкото изглеждат! Времето е това, което не позволява всичко да се случи наведнъж. Водете си дневник и някой ден той ще ви пази.

— цитат казан от Мей Уест

27

Харесвам романтични срещи - ходене на дълга разходка в Сентръл парк и след това с метрото в центъра на града и излизане да хапна и поръчвам стриди. След това отново се разхождате и говорите.

— авторски цитат от Ансел Елгорт

28

Обичам да правя хладни неща на срещи. Мисля, че би било забавно да отида в зоологическата градина. Знам, че е наистина странно и случайно, но обичам животните. Би било като ден, в който правите глупави неща, докато се наслаждавате на природата.

— авторски цитат от Ашли Симпсън

29

В 7-ми клас направих 20-футов стенопис на пътеката на Люис и Кларк, докато изучавахме това по история, защото знаех, че няма да мога да изплюя обратно имената, датите и всички тези неща тест.

— цитат написан от Чък Клоуз

30

Противно на това, което мислите, не всички свръхестествени същества се мотаят в местния Supernatural Pub, търсейки хора и дати.

— цитат казан от Шерилин Кениън

31

Двойка погледи, двойка съобщения, двойка срещи. Двойка „Мисля, че сме готови, двойка „Мисля, че трябва да изчакаме

— цитат казан от Дрейк

32

Датите и периодите представляват интерес само за студента по история на музиката.

— авторска мисъл от Питър Уорлок

33

Датите са важни в историята, защото това, което се прави на тези дати, е важно

— цитат казан от Амит Ейбрахам

34

До сутрешните страници и датите на изпълнителите, най-мощният инструмент за контакт с вътрешните насоки и творчеството е ходенето.

— авторски текст на Джулия Камерън

35

Датите се правеха дни или дори седмици предварително. Сега датите обикновено се правят на следващия ден. Тоест получаваш телефонно обаждане от някой, който казва: „Ако някой попита, снощи бях на вечеря с теб, става ли?“

— авторски цитат от Пи Джей О'Рурк

36

Датите са трудни за запомняне, защото се състоят от цифри; фигурите са монотонно незабележими на външен вид и не се задържат, не образуват картини и така не дават на окото никакъв шанс да помогне. Снимките са нещото. Снимките могат да накарат датите да залепнат.

— цитат написан от Марк Твен

37

Наистина изглежда, че проблемът на демократа не е, че те призовават за разписания, а че ги наричат ​​„графици“. Срещу Буш и републиканците - трябва да внесете малко жар. Не ги наричайте разписания – наричайте ги „Патриотски дати“, „Срокове за свобода“... „Цели на славата“.

— написана от Джон Стюарт

38

Добрата майка помни да сервира плодове на закуска, винаги е весела и никога не крещи, успява да не проектира собствените си неврози и неадекватности върху децата си, е активен и обичан доброволец в общността. Тя не забравя да прави срещи за игра, дрехите на децата й да пасват, прави арт проекти с тях и се наслаждава на всичките им игри.

— цитат казан от Айелет Уолдман

39

Военните имат много дълги отношения с Холивуд, които датират от ерата на нямото кино.

— авторски цитат от Ник Търс

40

Все още водя децата на лекар и зъболекар и планирам датите им за игра и купувам дрехите им.

— казано от Патриша Ричардсън

41

Тук е проблемът с Великден. Католическата църква трябва да избере дата, защото продължава да се движи. И мисля, че причината винаги да преместват Великден на различни дати е да ни хванат.

— цитат написан от Денис Лиъри

42

Около 10 000 души на ден отиват на първите срещи от Match... Ние се опитваме да отпразнуваме това, да изведем тези истории за успех на преден план и да направим още по-лесно в нашия продукт срещата в Starbucks.

— цитат написан от Сам Яган

43

Моят собствен опит с влаковете датира от отдавнашни детски пътувания със семейството ми в Мисисипи, за да изпратя баба ми на гарата в Джаксън, насочена към Мемфис.

— написана от Алън Хъфман

44

Изграждането на обширни железопътни линии обаче, и особено консолидирането на малки експериментални линии в големи системи, датира от дните на откриването на златото в Калифорния.

— авторски текст на Джон Муди

45

Първото ми име, Бенджамин, датира хиляда години по-рано от Вениамин – Бинямин – синът на Яков, който също беше известен като Израел. Яков и неговите 12 сина са обикаляли по същите тези хълмове на Юдея и Шумер преди 4000 години и оттогава в страната има непрекъснато еврейско присъствие.

— написана от Бенямин Нетаняху

46

Нищо не датира толкова страшно, колкото да си мислиш, че някъде е в центъра на града. На нашата възраст човек трябва да внимава за тези разговорни сиви коси.

— цитат написан от Рут Гордън

47

Гърция няма да успее да се изправи на крака без преструктуриране на дълга си. Няма как да се заобиколи. Кредиторите на страната ще трябва да намалят част от дълговете си, като удължат датите на падежа, намалят лихвените проценти или им дадат това, което се нарича „подстригване“ на финансов жаргон.

— авторски цитат от Пеер Щайнбрук

48

Имах много срещи, но реших да си остана вкъщи и да си боядисам веждите.

— авторска мисъл от Анди Уорхол

49

Живеем в общество за еднократна употреба, „изхвърляне и изхвърляне“, което до голяма степен е загубило истинско чувство за постоянство. Нашият свят е свят на срокове на годност, ограничен срок на годност и планирано остаряване. Нищо не е абсолютно.

— цитат написан от Майлс Мънро

50

Образованието не трябва да е свързано с изграждане на повече училища и поддържане на система, която датира от индустриалната революция. Можем да постигнем много повече, в несравним мащаб със софтуер и интерактивно обучение.

— написана от Навин Джейн . афоризъм по темите Красива песен , Красиво и истинско и Тъжни песни

51

Очаквам с нетърпение още няколко солови акустични срещи. Това е много забавно за мен, защото оставам сам с песента. И чувам всеки малък нюанс; ако инструментът ми направи нещо, което не съм очаквал, трябва да гоня това. Преследвайте го малко.

— авторски цитат написан от Боб Уиър . афоризъм по темите Неуспехи , Благодарен , Бъди благодарен , Благодарен за Живота , Велик човек , Победи , Основни етапи и Благодарен живот

52

Идеята за въздушно военно наблюдение датира от Гражданската война, когато и Съюза, и Конфедерацията използваха балони с горещ въздух, за да шпионират от другата страна, проследявайки движението на войските и помагайки за насочването на артилерийски огън.

— цитат написан от Майкъл Хейстингс . текст по темите Инвестирам , Здравеопазване , Добро здраве , Добри шефове , Добра грижа , Грижа за Вас , Колеги , Добра работа , Шефе , Бизнес здраве , Достатъчно добър си , Добро здравеопазване , Грижа за вашето здраве , Достатъчно грижовен и Добър шеф

53

Мисля, че цинизмът трае. Сантименталността остарява, датира бързо.

— написана от Александър Пейн . текст по темите Колеж

54

Лъжите имат срок на годност, но истината никога не изтича

— авторски цитат от Oche Otorkpa . мъдрост по темите Свързани , Който и да е и Емоции

55

Великден“ е подвижно събитие, изчислено от относителните позиции на слънцето и луната, невъзможен начин да се фиксира година след година годишнината от историческо събитие, но много естествен и наистина неизбежен начин за изчисляване на слънчев празник. Тези променящи се дати не насочват към историята на човека, а към героя на един слънчев мит.

— написана от Ани Безант . мисъл по темите Може би , Аз свободен , Твърде малко и Одухотворен

56

Първото организирано противопоставяне на жените срещу избирателното право на жените в Англия датира от 1889 г., когато редица дами, водени от г-жа Уорд, обжалваха предложеното разширяване на парламентарното избирателно право за жените.

— казано от Милисънт Фосет

57

В миналото имах коленен подход към работата и това се показваше на екрана. Правех филми по грешни причини - опитвах се да жонглирам дати, да правя твърде много гостувания, да се захващам с проекти под напрежение или по емоционални причини.

— цитат написан от Салман Хан

58

Сравнението на изявления, направени в различни периоди, често ни позволява да дадем максимални и минимални дати на появата на културен елемент или да определим времеви граници на движение на населението.

— казано от Едуард Сапир

59

Какво правят жените, когато се съберат? Седим и си говорим! Мъже, не толкова. Моята теория е, че тази разлика е генетична и датира от обществата на ловци-събирачи, когато мъжете трябваше да мълчат, докато ловуват, за да не изплашат бизоните и след това всеки да умре от глад и всичко беше тяхна вина.

— цитат написан от Джена Маккарти

60

Винаги обичам да пея боса, но когато за първи път започнах да правя тези срещи със симфониите, разбира се, реших, че трябва да изчистя постъпката си, тъй като съм еврейско момиче от Лонг Айлънд с малко уста на камион. Така че носех рокля и няколко високи токчета.

— цитат написан от Идина Менцел

61

Служителите правят най-добрите дати. Не е нужно да ги взимате и те винаги подлежат на приспадане на данъци.

— цитат написан от Анди Уорхол

62

Вярвам, че поне 70 процента от родителството отива на майката. В нашата къща аз съм този, който знае за всички училищни неща, помага с домашните, организира датите за игра и си спомня рождените дни.

— написана от Синди Крауфорд

63

Има ли моменти, в които виждам несподелени влюбвания или бивши гаджета да танцуват бавно с срещите си и ми се иска да се забия в далака с вилица за салата? Да, разбира се.

— авторски цитат написан от Слоун Кросли

64

И за мен единственият начин да живея е да хвана бика за рогата и да се обадя в звукозаписни студия и да уговоря дати за влизане в звукозаписни студия. Да се ​​опита и да постигне нещо.

— авторски цитат от Джон Фрушанте

65

Поддържам сложен календар за моите герои с подробности на кои дати се случва всичко. Постоянно преразглеждам това, докато вървя напред. Дава ми свободата да нарисувам сложно сюжета на историята си, знаейки, че поне ще издържи на времевата линия.

— казано от Мария Семпъл

66

С срещи обичам да обслужвам момиче. Правим каквото тя иска. Ако тя беше отворена за това, което исках да правя, вероятно нямаше да е скучна среща, защото аз съм състезател.

— цитат написан от Крис Браун

67

За да бъде 13 нещастен, ще е необходимо да има някакъв космически разум, който брои неща, които хората броят и който също така кара определени неща да се случват на определени дати или на определени места в зависимост от това дали числото 13 е „замесено“ или не (каквото и да е „ е замесен“ може да означава).

— цитат казан от Дъглас Хофщатер

68

Всъщност не съм бил на много срещи, но обичам просто да си почивам вкъщи и да гледам филм с момиче.

— казано от Найл Хоран

69

Най-накрая срещите с актьори ми се сториха просто вечери на разговори по магазините. Омръзна ми след една луна. Така че колкото по-известен ставах, толкова повече стеснявах избора си.

— авторски цитат от Хеди Ламар

70

Харесвам дневни дати. На нощни срещи просто отиваш някъде и започваш да пиеш. Но ако наистина искате да видите дали едно момиче си заслужава времето, отидете на музей или на кафе.

— написана от Лесли Биб

71

Датите, които идват всяка година, ни помагат да измерваме напредъка в живота си. Едно годишно събитие, Нова година, е време за размисъл и решение.

— написана от Джоузеф Б. Виртлин . цитат по темите Общувайте , Съзнателно , Наясно , Божествена воля , Способност за общуване и Божествена душа

72

На Нова година всеки календар, голям и малък, има еднакъв брой дати. Но скоро разбираме, че годините са с много различна дължина.

— авторски цитат от Дороти Канфийлд Фишър . мъдрост по темите Унищожава , Възможност за виждане , Категоризация , Развитие на езика , Именуване и Нашият език

73

Всеки мъж, който излиза с мен, нещото, което ще трябва да издържат, е баща ми - той е истински герой.

— цитат написан от Джесика Частейн . афоризъм по темите Простете , Прощавам , За любовта , Прости ми , Прощавам ти , Прошка и любов , Прошка в любовта , Прошка Любов и Любов и прошка

74

Не ходя на обедни срещи с приятели. Чувам за хора, които правят вечери, но никога не го правя. Аз всъщност не съм човек.

— цитат казан от Фиона Епъл . текст по темите Без отговор , Изтриване , Адвент , Тенденции , Интернет реклама , Craigslist и Бавен интернет

75

Всъщност не съм бил на твърде много срещи.

— цитат написан от Найл Хоран . текст по темите Бърза скорост , Бързо темпо , Арчър и Авторски стил

76

„Запишете това“, каза кралят на журито и журито с нетърпение написа и трите дати на листовете си, след което ги добави и намали отговора до шилинги и пенси.

— авторски текст на Луис Карол . текст по темите Живей себе си , Себе Си и Животът , Далеч , Доколкото , Обичай себе си , Себе Си И Любовта , Как да обичаш , Живот и любов , Любов и живот , Любовта е живот , Любовен живот , Любовта към живота и Колко далеч

77

Знаем дати и часове, места и участници, но отчетите за случилото се зависят от гледната точка, от която се гледа на събитието.

— казано от Уилям Кент Крюгер . афоризъм по темите Чувствата , Излекуван , Структурни и Превръзка

78

Трябва да видим, че ръководството от Белия дом поставя определени дати за определени цели за постигане на по-голям съюз за алтернативни и възобновяеми енергийни източници, но ние не сме.

— авторски цитат от Рон Кинд . мисъл по темите Уважаеми , Честно казано , Плодове , Бъди любезен и Мил

79

Тъй като е, тя вероятно ще се окаже една от тези девици с киселинно лице, които седят зад малки бюра в обществените библиотеки и печатат дати в книги.

— казано от Реймънд Чандлър . мъдрост по темите Женска красота , Наложени , Красиви жени , Икономически , Наказан , Красотата на жените , Социално , Наградени , Стандарти за красота и Стандарти за красота

80

Обожавах историята, не сухите дати и скучните битки, а историите и хората, които ги населяват.

— авторски цитат написан от Дина Рейбърн . откъс по темите Не мога , Кой , Кои сме ние и Да стане

81

Има заболяване, на което пиесите, както и мъжете, стават отговорни с напредване на годините. При мъжете това се нарича дотинг, в пиесите запознанства. Колкото по-актуална е пиесата, толкова повече датира.

— цитат казан от Джордж Бърнард Шоу . текст по темите Искам , Точно , Да бъдеш влюбен , Тази нощ , Планирано , Правете това, което е правилно , Право да знам , Правилният и Искам ли да знам

82

Мисля, че един остарява, а един се среща. Склонен съм да изпитвам доста трудности да харесвам някои от новите поети.

— цитат написан от Джеймс Лафлин . цитат по темите Колорадо , Обществена безопасност , Нищо не правя , Регламенти , Политически дебат , Разширяване , Ненужни , Задушете , Законодатели , Здравето и безопасността , Безопасност и здраве , Дано здраве , Здравна политика и Непрекъснато разширяване

83

Всъщност фактическата информация - имена или дати - никога не са ме интересували много. Тези неща са като чужд език, който може да попречи на езика на картината или дори да предотврати появата й.

— авторски цитат от Герхард Рихтер . афоризъм по темите Татко и Пуф

84

Хората на срещи дори не трябва да бъдат допускани на публично място.

— написана от Джери Сейнфелд . афоризъм по темите Риба , Мъж и жена , Мъж на жена , Човек се нуждае , Нужди , Net , Нуждите на човека и Човекът риба

85

Когато президентът [Барак] Обама обяви, че напуска Ирак, имам предвид, той говореше за дати и часове и какво ще правим.

— цитат казан от Доналд Тръмп . мисъл по темите Видях , Дълъг път , Март , Клан , Ку Клукс Клан и Мичиган

86

Мога да преброя броя на срещите, които съм имал на една ръка. Иска ми се момчетата да се доближат до мен, но не го правят.

— цитат казан от Латоя Джаксън . откъс по темите Слабости , Засадени и Търсач

87

Не ходя на толкова много срещи, защото истината е, че всеки път, когато излезеш на публично място с момиче, когато си добре известен, навсякъде има твои снимки и сякаш си нещо.

— авторски цитат написан от Джордж Клуни . мисъл по темите Жизненоважни , Реалността и Думите

88

Някои момичета очевидно са родени с дати; някои чрез много лична дейност ги постигат; но на други изглежда по необходимост им се поставят фурми.

— авторски текст на Бес Стрийтър Олдрич

89

Не мога да накарам хората да се влюбят в Исус, но мога да организирам срещи.

— авторски цитат от Анди Стенли

90

Когато достигнем точката, в която жените спортисти избират датите си също толкова лесно, колкото и мъжете спортисти, тогава наистина и наистина пристигнахме. Най-после паритет!

— авторска мисъл от Били Джийн Кинг

91

Отнасям се към прослушванията както към първите си срещи. Това е възможност да опознаете непознат и да се учите един от друг.

— цитат написан от Хю Джакман . цитат по темите Театри

92

Повечето от срещите ми се бяха състояли от някой човек, който се опитваше да ме изговори сладко, докато аз мълчаливо се молех астероид да се разбие в която и закусвалня, в която бяхме.

— написана от Стефани Нелсън

93

Човешката раса, чиято интелигентност датира само от един тик на астрономическия часовник, едва ли би могла да се надява толкова скоро да разбере какво означава всичко това.

— цитат казан от Джеймс Джинс

94

Изнервям се преди всичко - срещи, снимки, награди.

— казано от Тейлър Лотнър

95

Бях свирил в около четири или пет групи, преди да започнем, само няколко от които имаха клубни срещи.

— цитат казан от Дейзи Берковиц

96

Мразя срещи. Седя си вкъщи по цял ден и нито веднъж не пърдам. Отивам на среща и веднага имам двадесет в банката.

— авторска мисъл от Карл Барън

97

Не съм бил на среща от известно време. Ходих на може би две срещи през целия си живот.

— казано от Джими Фалън

98

Хората ходят в казина по същата причина, поради която ходят на срещи на сляпо – надявайки се да спечелят джакпота. Но най-често просто се оказваш счупен или сам в бар.

— цитат казан от Сара Джесика Паркър

99

Всъщност не харесвам фурми. Ставам неловко, тъй като никога не знам какво да правя.

— авторски текст на Селена Гомез

100

Крайната първа среща? Нещо, което е напълно необичайно – полудете, защото първите срещи винаги са малко неудобни, така че направете нещо малко екстремно.

— цитат казан от Джина Карано
Светът в цитати! citatite.com 2015-2023