Каси Цитати

Разгледайте най-известните цитати за Каси. Познати фрази, мисли и поговорки за Каси. 16+ цитата за Каси.

1

Чакалните бяха направени за книги – разбира се! Но такива са и театралните фоайета преди представлението, дългите и скучни опашки за каси и любимият на всички Джон.

— авторска мисъл от Стивън Кинг

2

Мисля, че на лично ниво всеки, когато минаваш през опашката за касата, след като си вземеш хранителните стоки, те казват: „Хартия или пластмаса?“ Би трябвало да казваме: „Нито едното“. Трябва да имаме собствени платнени чанти.

— цитат написан от Уди Харелсън

3

Когато съм в хранителния магазин, ще правя нападения нагоре-надолу по пътеките. На касовата линия можете да правите клекове. Преди се притеснявах какво мислят хората за мен, но вече не ме интересува. Знам, че ще се смея за последен път.

— авторски цитат написан от Али Винсент

4

Или мога да избера да се принудя да обмисля вероятността всички останали на касовата опашка в супермаркета да са също толкова отегчени и разочаровани, колкото и аз, и че някои от тези хора вероятно имат много по-труден, по-досаден или болезнен живот от мен като цяло .

— авторски цитат от Дейвид Фостър Уолъс

5

Спомням си, че бях дете и видях „National Inquirer“ на опашката за каси в хранителния магазин. Когато някой наистина вдигна копие, беше ужасяващо. Чувствахте се мръсни за тях. Но сега е напълно приемливо да се чете нещо подобно. Няма абсолютно никакво табу около този вид експлоатация.

— казано от Рашида Джоунс

6

Нашият магазин за хранителни стоки вече има самостоятелна каса, за ваше удобство. Все едно те удрят в гърлото, за твое удобство.

— цитат написан от Дана Гулд

7

Ежедневният живот е по-добър, когато включва взаимодействия с реални хора, които имат лична инвестиция в труда си, като собственици на магазини, отколкото с някой, който „просто върши работата ми“ или с адската машина за самоконтрол.

— казано от Джулиан Багини

8

Има игра, наречена Checkout, където има хранителни артикули и това е колко смятате, че е предложената цена на дребно от производителя и ние събираме вашата обща сума, след което общата ви сума трябва да бъде в рамките на 2 $ от обичайната сума. Не мисля, че някога бих могъл да спечеля тази игра.

— цитат написан от Дрю Кери

9

Отидох до хранителния магазин, взех всичко от списъка ми и отидох до касата. Сложих торба с храна за домашни любимци за нашия заек на конвейера. Момичето ме погледна и каза: Имаш ли заек? Погледнах тук и казах безразсъдно, не. Точно като тях, защото са хрупкави. Ето вашия знак.

— авторски текст на Бил Енгвал

10

Не вярвайте на всичко, което четете. Много е трудно да приемем собствените си тела. Тази тема заслужава своя собствена книга, но тъй като не съм квалифициран да я напиша, няма да го направя. Вместо това ще кажа само това: снимките, които се взират в вас от щандовете на супермаркета, изображенията, към които всички трябва да се стремим? Те лъжат

— авторски цитат от Али Картър

11

Самостоятелното плащане е отрицателно, защото все повече и повече търговци на дребно губят личната връзка. Хората искат да правят бизнес, където хората знаят името им и общуват с тях. Със свят, пълен с имейли и повече самообслужване, ще започнем да търсим основите от търговците на дребно, които създават емоции. Няма емоция от самообслужване и повечето хора купуват от емоция.

— авторски цитат от Деби Алън

12

В средния американски супермаркет има около четиридесет и пет хиляди артикула и повече от една четвърт от тях сега съдържат царевица. Това важи и за нехранителните артикули: всичко от паста за зъби и козметика до памперси за еднократна употреба, торби за боклук, почистващи препарати, брикети от въглен, кибрит и батерии, чак до блясъка на корицата на списанието, който привлича окото ви от каса: царевица.

— авторски цитат от Майкъл Полан

13

До 2003 г. всеки глупак започваше да се занимава с недвижими имоти. Момичето на касата в местния ми супермаркет ми подаде наскоро отпечатаната си визитка на агент по недвижими имоти.

— авторски цитат от Робърт Кийосаки . мисъл по темите Кафене , Съберете се , Изолиран , Нуждаещ се , Нуждаещи се хора , Феномен , Сиатъл , Социално , Старбъкс и Освободен

14

Приемам много практична гледна точка към отглеждането на деца. Поставих табела във всяка от стаите им: „Времето за напускане е 18 години“.

— казано от Ерма Бомбек

15

Ако изисквате регистрация преди плащане, трябва незабавно да прекратите тази практика. Това ви струва цяло състояние.

— написана от Брус Тогнацини

16

Жената точно пред вас на касата в супермаркета има всички възхитителни хранителни стоки, за които дори не сте знаели, че носят.

— авторски текст на Миньон Маклафлин
Светът в цитати! citatite.com 2015-2022