Митрополит Цитати

Разгледайте най-известните цитати за Митрополит. Познати фрази, мисли и поговорки за Митрополит. 57+ цитата за Митрополит.

1

Остин, Тексас, и Кълъмбъс, Охайо, са двете най-трудни общности, в които трябва да съберете печеливш футболен отбор. И двете са големи столични райони без професионален футбол и бейзбол от висшата лига, които да ги отклонят.

— цитат казан от Брент Мусбургър

2

Наградите Тони увеличават посещаемостта на Бродуей и продават шоутата на път. Те са захарта, която убива мухата. Ако имате нужда от повече обяснения за годишния шум, в столичните райони, където се играе шоу на Бродуей, местната икономика се стимулира от три пъти и половина брутните продажби на билети. Така че, когато говорим за Тони, ние говорим за мула.

— авторски текст на Джон Лар . откъс по темите Хора и Шефове

3

След 11 септември бизнесът в моя район и в целия град Ню Йорк видяха от първа ръка резултата от липсата на застраховка срещу тероризъм.

— цитат написан от Стив Израел

4

И точно в този момент осъзнах, всъщност цялата ни администрация осъзна, че не можем да разчитаме на митрополит Едисон за вида информация, от която се нуждаем, за да вземаме решения.

— цитат написан от Уилям Скрантън

5

Дойдох да живея в Шепъртън през 1960 г. Помислих си: бъдещето не е в столичните райони на Лондон. Искам да изляза в новите предградия, близо до филмовите студия. Това беше Англия, за която исках да пиша, защото това беше новият свят, който се появяваше.

— авторска мисъл от JG Балард

6

Сериозно обаче, баща ми беше първият афроамериканец, който подписа договор с Метрополитън опера, така че израснах с класическа музика и джаз вкъщи през цялото време.

— цитат казан от Боби Макферин . цитат по темите Интелигентност , Причинено , Човешка интелигентност и Човешката раса

7

Този столичен свят е свят, в който плътта и кръвта са по-малко реални от хартията, мастилото и целулоида.

— авторски цитат от Люис Мъмфорд

8

Никога не мога да мина покрай Музея на изкуствата Метрополитън в Ню Йорк, без да мисля за него не като за галерия от живи портрети, а като за гробище на богатства, които не се облагат с данъци.

— написана от Луис Х. Лафам

9

След края на Студената война столичните елити навсякъде идентифицираха прогреса и модерността с рога на изобилието на глобалния капитализъм, консолидирането на либералните демократични режими и светската етика на консуматорството.

— авторски цитат написан от Панкадж Мишра

10

~Не винаги имам много енергия, но децата ми почти винаги ме съживяват. Разбира се, като всяка работеща майка, понякога съм обзета от вина. Мисля, че трябва да седна да правя образователна компютърна игра с Кари или да заведа Ели в Метрополитън музей на изкуствата. Тези деца са такива гъби и би трябвало да се възползвам от това.~

— казано от Кейти Курик

11

Когато дойде време да отида в колеж, бях приет в Харвард, когато на баща ми предложиха позицията на шеф на офиса на Metropolitan Life Insurance Company на западното крайбрежие и се преместихме в Сан Франциско.

— цитат казан от Дъглас Норт

12

Почувствах, че Ню Йорк е голям, по-стилен, по-столичен Голдърс Грийн. Бях развълнуван.

— авторски цитат написан от Саймън Шама

13

Американците, те имат невероятна оперна традиция: Метрополитън опера е - ако не и най-престижната - една от най-престижните оперни театри в света от повече от 100 години.

— казано от Хосе Карерас

14

Отидете до източника за идеи, отидете в музея Метрополитън, намерете своето вдъхновение в природата, отидете в Музея по естествена история, но никога не разчитайте на нещо, което някой друг е направил.

— цитат написан от Van Day Truex

15

Музеят Метрополитън разполага с всички наши колекции онлайн, всички наши научни публикации и каталози от 1965 г. насам. Имаме онлайн функции като хронологията на историята на изкуството.

— казано от Томас П. Кембъл

16

На Музея на изкуствата Метрополитън му трябваха близо 50 години, за да се събуди с Пабло Пикасо. То не притежаваше нито една от картините му до 1946 г., когато Гертруд Щайн завещава тази неукротима квазикубистична картина на себе си - портрет на писателя като сумо Буда - на Мет, главно защото не харесва Музея на модерното изкуство.

— авторски цитат от Джери Солц

17

Току-що се закачих за радиото, гласът на всичко това. Това беше връзката ми с метрополитна Америка, ако щете. Спортът, особено бейзболът тогава, поради богатата му утайка от числа, беше едно от първите неща, с които един млад човек можеше да се свърже с възрастните - тоест можеше да знаеш за Джими Фокс толкова, колкото баща ти.

— цитат казан от Джордж Уил

18

Баща ми дори не беше завършил гимназия, когато започна като момче в офиса, работещо за Столичната застрахователна компания Живот, а не съм сигурен дали майка ми е завършила гимназия.

— авторски цитат от Дъглас Норт

19

Майк Топ е невероятно забавен писател – миниатюрист с нервна прецизност, нашият върховен съкращател на столичното учудване и вътрешна нервност. Той ни зашеметява и очарова.

— написана от Гари Луц

20

Метрополитън опера, разбира се, е златният стандарт в операта. Изживяването Met включва огромната сцена, огромната публика, сложните декори. Всеки, който е видял "Фауст" там - аз го видях - знае точно какво е адът, пълен с огън, дим и ужас.

— авторски текст на Карън ДеКроу

21

За да се приспособи към промяната и контраста на явленията, интелектът не изисква никакви сътресения и вътрешни сътресения; само чрез такива катаклизми по-консервативният ум би могъл да се приспособи към столичния ритъм на събитията.

— авторски цитат написан от Георг Зимел

22

Housing Works е най-готиният магазин за спестовност в света, защото не само че е най-добрият магазин за спестовност - те не са най-пестеливият магазин за спестовност - но имат невероятни неща и всичките им приходи отиват директно за деца, предимно бездомни деца, живеещи със СПИН и ХИВ в Ню Йорк, в столичния район.

— казано от Езра Милър

23

Вярвам, че начинът, по който описвам проблемите в Чикаго е, че това е столичен район. Казвал съм го навсякъде. Необразованото дете не е само мой проблем, това е проблем на държавата. Това също е проблем на федералното правителство.

— цитат казан от Ричард М. Дейли

24

Това е нещо с пиле и яйце. Можете да изпращате карти до всички в Сан Франциско, но ако търговците нямат терминали, какъв е смисълът? Това, от което се нуждаете, е съвместно усилие с търговци в столичен район, за да създадете повратна точка, в която можете да оправдаете рекламата и търговците са готови да опитат тази нова система за плащане.

— авторска мисъл от Дейвид Робъртсън

25

Има нещо доста прекрасно във факта, че Оксфорд е много малък град, който съдържа повечето от културните и столични съоръжения, които бихте могли да искате, по отношение на книжарници, театър, кино, разговори. Но е достатъчно близо до Лондон, за да стигнем до тук за час, и е достатъчно близо до огромни открити пространства, без които бих полудял.

— цитат казан от Марк Хадън

26

С повече от 80 процента от американците, които живеят в метрополни райони, все още има демагози, които искат да развалят идеята за мултикултурализма, за градската среда, която е единственото бъдеще, което имаме. Ние или живеем, или умираме въз основа на това как живеем в градовете и нашето общество или ще бъде страхотно, или не въз основа на това как се представяме като създания на града.

— цитат написан от Дейвид Саймън

27

Рекламата е бизнес на думи, но рекламните агенции са пълни с мъже и жени, които не могат да пишат. Те не могат да пишат реклами и не могат да пишат планове. Те са безпомощни като глухонеми на сцената на Метрополитън опера.

— цитат написан от Дейвид Огилви . цитат по темите Били , Боб , Гари и Шкафчета

28

Знам, че когато бях тук, преследвах убийства в окръг Колумбия, едно от най-ефективните звена тук беше отрядът за студени случаи, в който имаше агенти на ФБР, както и детективи за убийства на столичната полиция, работещи заедно.

— авторски текст на Робърт Мюлер . откъс по темите Сътрудничи , Педагози , Съвети на родителите и Родители И Деца

29

Насилието от банди в Америка не е внезапен проблем. Той е част от градския живот от години, предлагайки агресивна дефиниция и идентичност на тези, които търсят място, което да принадлежат в хаоса на големите столични райони.

— цитат казан от Дейв Райхърт . мисъл по темите Се съберат

30

Аз бях изцяло американското лице. Казваш го, скъпа - American Dairy Milk, Metropolitan Life застраховка, McDonald's, Burger King. Лицето, което нямаше значение – така нарекох лицето си.

— цитат написан от Дебра Уингър . цитат по темите Страх и любов , Страх в любовта , Страх от любов , Страх да обичаш , Мразен , Изгубена и любов , Загубена любов , Любов и Страх , Любовта е изгубена , Изгубена любов , Обичан и Изгубен , Стара любов , Какво е страх , Какво е загубено и Какво следва

31

Нямате нищо, което да идва в голям градски район, за да преместите или локализирате вашия бизнес и служители. И можете да отидете из цялата страна и ще видите това.

— казано от Ричард М. Дейли

32

Но ако трябва да избера една-единствена дестинация, където да бъда пленник до края на времето си в Ню Йорк, бих избрал Метрополитън музей на изкуствата.

— авторски цитат написан от Тим Гън

33

Музеите не споделят колекциите си с други музеи, освен ако не получат нещо в замяна. Метрополитън ще се занимава с Лувъра, но ще изпратят ли нещата си в Мемфис? Не.

— казано от Ели Брод

34

Лувърът спира да купува картини през 1848 г. и нито Метрополитън, нито Ермитажът придобиват съвременни материали.

— написана от Нийл Макгрегър . мъдрост по темите От името , Компромис , Заслужава , Добра страна и По-голямо добро

35

Днес имаме работа с митрополит Шанхай, митрополит Ню Делхи или Париж. Ако се състезаваме на това ниво, нашето разнообразие, това богатство от хора, идващи от толкова много различни среди, е едно от най-големите ни предимства.

— цитат казан от Джон Хикенлупър . текст по темите Най-добрите играчи , Избрани и Игрище

36

По този начин техниката на столичния живот е невъобразима без най-точното интегриране на всички дейности и взаимни отношения в стабилен и безличен график.

— авторски текст на Георг Зимел . текст по темите Смели , Добра работа , Добър Лонг и Предназначена

37

Чрез създаването на район за планиране на водите в Северна Джорджия, ние ще дадем на местните власти рамка за съвместна работа по проблем, който засяга целия ни щат.

— авторска мисъл от Рой Барнс . мисъл по темите Бизнес и успех , Бизнес успех , Страничен продукт , Обективен , Успех на продукта , Успешен бизнес , Успех в бизнеса и Богатство и успех

38

В столични случаи любовта на най-едноокия любовник, почти неизменно, не е нищо повече от окончателното уреждане на безброй блуждаещи погледи върху някакъв конкретен обект.

— авторска мисъл от Херман Мелвил . мисъл по темите Добро управление и По-малко внимание

39

Лос Анджелис и цяла Южна Калифорния са предопределени да се превърнат в най-големия столичен район, който светът някога е познавал.

— цитат казан от Отис Чандлър . мъдрост по темите Жизненоважни , Врагове и Победа

40

Млад град, Маями няма историята, корените и традициите на други големи столични райони. Всички тук са от някъде другаде.

— написана от Една Бюканън . текст по темите Край и Трагедии

41

Стремежът на една жена в живота трябва да бъде да намери идеалния апартамент. И намерих идеалния апартамент. Перфектният апартамент е първият етаж на Метрополитън музей. С диван.

— написана от Фран Лебовиц

42

Те са произведения на изкуството, които могат да се считат за произведения на изкуството, но не е задължително да бъдат в колекцията на музея Метрополитън.

— авторски цитат написан от Майкъл Хейзър

43

Ако трябва да избера една-единствена дестинация, където да бъда пленник до края на времето си в Ню Йорк, бих избрал Метрополитън музей на изкуствата.

— казано от Тим Гън

44

Бих предложил всяко дете от централния град да има право от държавата да посещава всяко училище в столичния район извън неговия район - със средства на ученик, отиващи с него.

— казано от Джеймс С. Коулман . текст по темите Хоби и Иронично

45

Не съм произлязъл от традиционен произход на тори; беше градско и столично.

— авторски цитат написан от Джордж Озбърн

46

United Metropolitan подобри печенето на горещи мъфини и кифли и компанията за точна доставка.

— авторски цитат от Чарлс Дикенс

47

Харесва ми да бъда задължен на великата столична английска реч, морето, което приема притоци от всеки регион под небето.

— авторска мисъл от Ралф Уолдо Емерсън

48

Разходите са също толкова естествени за либералите в Минесота и законодателния орган на Минесота, както и унищожаването на благоприличието идва в редакционния съвет на нашите големи столични вестници.

— авторски цитат от Микеле Бахман

49

Дори когато репетирам долу в недрата на Метрополитън опера, няма как да не си помислите защо „Фантомът от операта“ е вдъхновен от това, което се случва в недрата на операта.

— казано от Сюзън Строман

50

Музеят на изкуствата Метрополитън е ненадминат в представянето на повече от 50 века работа. Ходя там постоянно, виждам нещата отново и отново, по-добри, отколкото някога съм ги виждал преди.

— авторска мисъл от Джери Солц

51

В столичните свърталища на високо изисканите, коктейлът вече не е инструмент за приятелство, а конкурентно модно изявление или едно надмощие.

— цитат казан от Барбара Холанд

52

А живеейки в столичен район, който е етнически разнообразен, животът ни е много сложен, така че емоционалните ни преживявания ще бъдат разнообразни по този начин.

— авторски цитат написан от Деби Хари

53

Всяка жена иска да бъде издирвана - само не от цялата столична полиция.

— авторска мисъл от Кати Лет

54

Дадох предписаната Столична полиция „първи поздрав“. "Ой!" Казах: „Какво си мислиш, че правиш?

— написана от Бен Ааронович

55

Свирех в оркестъра на Метрополитън опера като главен хорн. Бях там около 15 години - един от най-вълнуващите и страхотни музикални периоди в живота ми.

— казано от Гюнтер Шулер

56

„обществеността“ – термин, често използван в Америка за обозначаване на големите столични вестници.

— авторски цитат от Мери Ритър брада

57

Психологическата основа на столичния тип индивидуалност се състои в засилването на нервната стимулация, която е резултат от бързата и непрекъсната смяна на външните и вътрешните стимули.

— казано от Георг Зимел
Светът в цитати! citatite.com 2015-2022