Петра Цитати

Разгледайте най-известните цитати за Петра. Познати фрази, мисли и поговорки за Петра. 8+ цитата за Петра.

1

Значи ме обичаш“, каза Петра тихо, когато целувката приключи. Аз съм бушуваща маса от хормони, но съм твърде млада, за да разбера“, каза Бийн. "Ти си женска от близкородствен вид. Според всички най-добри приматолози наистина нямам избор." Това е хубаво", каза тя...

— авторска мисъл от Орсън Скот Кард

2

Петра се обърна към нея. "Всички лъжат за това кои са. Посочете един човек тук, който не прави това и аз ще напусна веднага!" Шанти усети, че змия на истината се навива около краката й, заплашвайки да стисне. — Нямах предвид... — Никой никога не го прави. — каза Петра, като бутна палката обратно на Шанти.

— цитат казан от Либа Брей

3

Моят стилист има наистина страхотен вкус - Петра Фланери има наистина страхотен вкус. Искам да кажа, че съм самоуверена и с течение на времето, тъй като виждам повече рокли или повече дрехи, е по-лесно да кажа: „Харесвам това“ или „Не ми харесва това“, но това не е нищо. някога, знаеш ли, би проектирал.

— авторски цитат от Ема Стоун

4

Адина се обърна към небето. „Помолихме за спасение, а ти ни изпрати некомпетентни рокзвездни пирати със счупен кораб и перфектни коремни мускули?“ — Благодаря ти, Боже — каза Петра.

— казано от Либа Брей

5

Какво --- вие не вярвате в истинската любов?" попита Петра. "Този вид, който след това може да бъде използван в страхотни възможности за търговия?" - "Кралиците на красотата

— казано от Либа Брей

6

Въпреки че е вярно, че петрос и петра могат да означават съответно „камък“ и „скала“ на по-ранен гръцки език, разликата до голяма степен се ограничава до поезията.

— авторски цитат написан от Франк Е. Гейбелайн

7

Гръцкият прави разликата между petros и petra просто защото се опитва да запази играта на думи, а на гръцки женското petra не би могло да служи като мъжко име.

— авторска мисъл от Франк Е. Гейбелайн

8

Ще боли." каза Петра. "Но нека се възползваме максимално от това, което имаме, и да не позволяваме на бъдещата болка да разрушава сегашното щастие.

— написана от Орсън Скот Кард
Светът в цитати! citatite.com 2015-2022