Сватба Цитати

Разгледайте най-известните цитати за Сватба. Познати фрази, мисли и поговорки за Сватба. 100+ цитата за Сватба.

1

Аз съм център на внимание в работата си всеки ден; мисълта за сватба за мен е изтощителна. Защо да се подлагам на това?

— цитат написан от Лейди Гага

2

Винаги, когато се омъжа, това ще бъде бенгалска сватба. Ако няма да направя бенгалска сватба, майка ми няма да дойде. Тя ме е предупредила. Така че със сигурност ще имам бенгалска сватба.

— авторски текст на Бипаша Басу

3

Тъй като любовта расте във вас, расте и красотата. Защото любовта е красотата на душата.

— авторски цитат написан от Свети Августин

4

Запазете любовта в сърцето си. Животът без него е като градина без слънце, когато цветята са мъртви. Съзнанието да обичаш и да бъдеш обичан носи топлина и богатство в живота, което нищо друго не може да донесе.

— авторски цитат от Оскар Уайлд

5

Няма нищо по-благородно или по-възхитително от това, когато двама души, които се виждат очи в очи, поддържат къщата като мъж и жена, обърквайки враговете си и радвайки приятелите си.

— авторски цитат написан от Омир . афоризъм по темите Битка , Отмъщението , Шофьор , Често срещани и Най-доброто отмъщение

6

Когато бях семинарист, бях заслепен от момиче, което срещнах на сватбата на един чичо. Бях изненадан от нейната красота, нейния интелектуален блясък... и, добре, бях поразен от доста време.

— авторски цитат написан от Папа Франциск . цитат по темите Грешки и Бившият му

7

Няма по-прекрасна, приятелска и очарователна връзка, общуване или компания от добрия брак.

— цитат написан от Мартин Лутер . откъс по темите Силно , Почва , Организми , Органични и Живи организми

8

Мислил съм за това сто пъти. Дори понякога купувам булчински списания. Искам Дейвид Тутера да направи сватбата ми.

— казано от Марлен Еспарса

9

Нямаше връзка между сватбена рокля и мода. Нямаше и добър вкус. Разбрах, че мога да направя впечатление по отношение на промяната и преправянето на цялата индустрия на булчините.

— казано от Вера Уанг

10

Караоке съм правил само веднъж в живота си. Беше с Кортни Лав и беше пълна катастрофа. Тя ме издърпа на сцената пред 500 души на сватба. Никога преди не съм правил караоке.

— казано от Джаред Лето

11

Срещнах Джейсън на благотворителна разходка през 2001 г. и две години по-късно се оженихме на лодката на приятел в Панама. Това беше идеалната сватба за двама души, които вече бяха женени и които не бяха тийнейджъри.

— авторски цитат написан от Мариела Фроструп

12

Много се изнервям, когато трябва да си сваля брачната халка.

— авторски текст на Джери О'Конъл

13

Наистина пуснах всичките си сватбени снимки на моя уебсайт. И ви се кълна, моите сватбени снимки бяха изтеглени точно толкова, колкото и снимките ми от бикини.

— авторска мисъл от Синди Марголис

14

Цялата ни сватба струваше 180 долара. След това отново затоплихме лазаня за всички и запалихме фойерверки.

— написана от Лари Кабелджия . откъс по темите Преследване , Удар , Една стъпка , Стъпка по стъпка и Преследвай мечтите си

15

Airport Cars UK са винаги полезни и навреме, когато отиваме на почивка. Те също така се гордеха с изпълнителните кадри на сватбата на снаха ми

— авторска мисъл от Шейн Ричи . цитат по темите Присъда , Предразсъдък , Ядосвам се и Обяснено

16

Джейс, няма сватба! Спрете Изабел! Седни върху нея, ако трябва. Просто я спрете да прави каквото и да прави или никога няма да се прибера вкъщи. -Алек

— авторски цитат написан от Касандра Клеър . откъс по темите Пълнота , Спасител , Корона , Вътре отвън , Нашият Спасител , Имитирани и Унижени

17

Скъпи Алек, като твой най-добър приятел и парабатай, аз съм обиден, че не бях помолен да ти бъда кум на сватбата. Е, Брут. -Джейс Алек, той наистина е разстроен. Не си е миел косата от три дни. -Клеъри

— авторски текст на Касандра Клеър . цитат по темите Маловажно , Решаващо и Дисциплина

18

Скъпи Алек и Магнус, знам, че не сме много близки, но Изабел току-що дойде, за да остави плисиран оранжев кадифен смокинг, който тя твърди, че ще нося на сватбата ви. Вярно ли е това и ако е така, защо оранжево? -Саймън

— написана от Касандра Клеър . афоризъм по темите Всеки ден , Ден за ден , Ден за запомняне , Решаващо и Практика

19

Съпругата на Александър Греъм Бел, която каза на Алекс в брачната им нощ: Вашите три минути изтекоха. Никога не съм имал вечеря!

— авторски цитат написан от Червени бутони . откъс по темите Проблеми , Следващия ден , Следващ , Следващият , Плач , Смее се , Проблеми с живота и Следващ живот

20

Александър Велики, който каза в брачната си нощ, това е само прякор. Никога не съм имал вечеря!

— авторски цитат от Червени бутони . афоризъм по темите Култ , Култове , Измислете отново , Цена на живота и Богини

21

През 1996 г. играчите на турнира на VSB в Амстердам ми изпратиха картичка за сватбата ми с това посвещение: „Ананд поздравления за сватбата ти. Бяхте страхотен играч, сега бъдете готови да загубите 50 точки“.

— авторски цитат написан от Вишванатан Ананд . мъдрост по темите Единство , Води , Разнообразие , Знание и невежество , Невежество и Единство в многообразието

22

Древният мореплавател грабва госта на сватбеното пиршество и няма да го пусне, докато не разкаже цялата си история: прототипа на дупката.

— авторски цитат написан от Мейсън Кули . текст по темите По-малко , Безкрайно , Няколко човека и Правилно

23

Сякаш съм Финик и гледам как проблясват образи от живота ми. Мачтата на лодка, сребърен парашут, Магс се смее, розово небе, тризъбецът на Beetee, Ани в сватбената си рокля, вълни, разбиващи се над скалите. След това свърши.

— авторски текст на Сузан Колинс . откъс по темите Насилствени , Лицемер , Проблемно дете и Лъжа и Изневяра

24

Добър брак е този, в който всеки назначава другия пазител на своята самота

— написана от Райнер Мария Рилке . цитат по темите Искам , Живее вечно , Вярвам в теб и Безсмъртие

25

Когато правите жертва в брака, вие се жертвате не един за друг, а за единството в една връзка.

— авторски цитат написан от Джоузеф Кембъл . откъс по темите Разбойници

26

Ако живееш до сто, аз искам да доживея до сто минус един ден, така че никога да не трябва да живея без теб.

— казано от АА Милн . откъс по темите Весело

27

Благодарение на Ейприл,"?? прошепна тя, "имате сватбата, за която сте мечтали откакто бяхте малко момиче."?? Бумът на смях на Дийн беше още една причина тя да обича този мъж с цялото си сърце.

— цитат казан от Сюзън Елизабет Филипс . мисъл по темите Spitfire

28

Всички имаме специални числа в живота си и 4 е това за мен. Това е денят, в който се родих. Рожденият ден на майка ми и много от рождените дни на моите приятели са на четвърти; 4 април е датата на сватбата ми.

— написана от Бионсе Ноулс . мисъл по темите Разглезени

29

Калите отново цъфтят. Такова странно цвете, подходящо за всеки повод. Носих ги в деня на сватбата си и сега ги поставям тук в памет на нещо, което е починало.

— казано от Катрин Хепбърн . афоризъм по темите Вълнение и Иронично

30

Археологът е най-добрият съпруг, който може да има една жена. Колкото по-стара става тя, толкова повече той се интересува от нея.

— авторска мисъл от Агата Кристи . откъс по темите Поражение и Хора

31

Как мина това? попита той. â????Твоят първи дълъг разговор с момиче на твоята възраст?' — Страхотно — каза Артемис с сарказъм в гласа. â????Планираме сватба през юни.

— авторска мисъл от Еоин Колфър

32

Най-великият романс в живота на един текстописец е, когато правилната дума срещне правилната нотка; често обаче фразата на Парк Авеню се изплъзва с акорд на Bleecker Street, което води до сватба с пушка и бърз развод.

— цитат казан от Ип Харбург

33

Изпях песен на сватбата на сестра ми. Майка ми също ме принуди към това. Но този се чувстваше добре.

— авторска мисъл от Адам Сандлър

34

Хората се нуждаят от това, което смятат за стихотворение, което да бъде прочетено на тяхната бар мицва, тяхната сватба, погребение, каквото и да е. И хората търсят надежда и вдъхновение. Аз разбирам, че.

— казано от Джоан Ларкин

35

Както и да е, твърдо вярвам, че всяко момиче трябва да получи една сватба, мечтана за Барби, през живота си, но ако този брак се разпадне, аз също съм твърдо убеден, че всички бъдещи сватби трябва да бъдат забранени на плажовете и задните дворове.

— цитат написан от Криси Андерсън

36

Колумнистът на вестник Дейв Бари веднъж написа, че мотото на сватбената индустрия е: „Парите не могат да ви купят щастие, така че можете да дадете парите си на нас.

— авторски цитат написан от Дениз Фийлдс

37

Винаги съм имала гаджета, но никога не съм си представяла предложение или сватба. За мен това беше като да имаш топка и верига на врата си.

— казано от Сандра Бълок

38

Ще получа почти всичко както искам. Винаги съм мечтал за плажна сватба.

— авторски текст на Никол Епълтън

39

Бяхме доста добри приятели, докато Бийтълс не започнаха да се разделят и Йоко не се включи. Беше по-скоро като стари армейски приятели, които се разделиха заради сватбените камбани.

— авторска мисъл от Пол Макартни

40

Веднъж Уорън Бийти се пошегува, че най-доброто време за сватба е обяд, защото ако бракът не проработи, не сте прецакали целия ден.

— авторски цитат написан от Питър Бискинд

41

Няма лек за любовта, освен да обичаш повече.

— авторски цитат написан от Хенри Дейвид Торо

42

Пепел, пепел ??- Бокаш и разбъркваш. Плът, кост, няма нищо там???? Сапунена торта, Брачна халка, Златен пълнеж. Господи Боже, Хер Луцифер Пазете се. От пепелта се издигам с червените си коси И ям мъжете като въздух.

— авторски текст на Силвия Плат

43

Библията се отваря и затваря със сватба.

— написана от Селуин Хюз

44

Нарцисо Родригес беше първият ми моден голям брат. Той ми направи сватбената рокля, която беше страхотна.

— авторски текст на Клеър Дейнс

45

Като сватбен подарък Рей Джей даде на Ким Кардашиян печалбите си от тяхната секс лента. Това е „Something Old“, както и „Something Blew“.

— цитат казан от Джоан Ривърс

46

Той е енигма, обвита в чувственост, заключена с дузина вериги от желание и допълнена с остра като бръснач лента от опасност. За него има повече пластове от сватбената торта на милиардер.

— казано от Даринда Джоунс

47

Оставам на много неща. Ако двама гей момчета искат да се оженят, бих могъл да се интересувам по-малко. Ако някой луд от чужбина иска да взриви сватбата им, тогава съм прав.

— цитат написан от Денис Милър

48

Просто не бях от онези момичета, които мечтаеха за сватбения си ден и раждането на първото си дете.

— казано от Сара Джесика Паркър

49

Не бях във Вегас 20 минути, когато разбрах, че букмейкърите предлагат три към едно, което Франк няма да покаже за сватбата ми.

— авторски цитат написан от Сами Дейвис, младши

50

Бих искал да е наистина специално и за двама ни, но аз съм голям фен на „At Last“ като сватбена песен. Но това, което също е наистина страхотно, са песни, които никой друг не би имал на сватбата си, като неясна песен на Radiohead.

— казано от Мери Ламбърт

51

Никога не се доверявайте на мъж, който носи пръстен с пръстен. . . единственото бижу, което човек трябва да носи, е сватбена лента или пръстен за супер купа

— написана от Джоди Пикулт

52

Взимам едно по нещо. С децата и стартирането на моята солова кариера щеше да ме докара до нервен срив, ако се опитам да организирам сватба на всичкото отгоре.

— авторска мисъл от Наташа Хамилтън

53

Знанието за минал живот не е сватбеният албум на съществуването. Споменът за минал живот в будизма е способността да внесем по-голямо съзнание, което сме имали в друг живот в този живот.

— написана от Фредерик Линдеман, 1-ви виконт Черуел

54

Краят на сватбения прием винаги е толкова депресиращ. И само булката и младоженецът са пощадени, излитайки в залеза, докато останалите се събуждаме на следващата сутрин само за още един ден.

— казано от Сара Десен

55

Сватбата не е за булката и младоженеца, а за семейството и приятелите. B. и G. са просто реквизит, глупави фигурки с пръчки, които нямат по-голямо значение от розовите и белите фигури от бонбони на върха на тортата.

— авторски текст на Сюзън Чивър

56

Строители, вдигнете тавана високо, Вдигнете купола в небето, Чуйте сватбената песен! Защото щастливият младоженец е близо, Висок като Марс и величествен, Чуйте сватбената песен!

— написана от Сафо

57

Сватбата ми беше у дома, така че всъщност не исках да нося воал в къщата си. Вместо това носех много диамантени шноли за коса. Те всъщност бяха брошки, проектирани от Лорейн Шварц.

— авторски текст на Джорджина Чапман

58

Най-опасната храна е сватбената торта.

— авторски текст на Джеймс Търбър

59

Тя казва достатъчно бели лъжи, за да заледи сватбена торта.

— цитат написан от Марго Аскуит

60

Бих искал да диджействам на кралската сватба. Само за да мога да играя Candle in the Wind без прекъсване.

— казано от Антъни Йеселник

61

Съпругът ми и аз понякога щракваме върху брачни халки и казваме: „Със силата на Замъка на Сивия череп!“

— цитат казан от Тамора Пиърс

62

Като пораснах, имах една много конкретна идея за това каква трябва да бъде сватбата и това беше сватбата на фраулайн Мария и капитан фон Трап в „Звукът на музиката“.

— написана от Ели Кемпер

63

Като пораснах, имах една много конкретна идея за това каква трябва да бъде сватбата и това беше сватбата на фраулайн Мария и капитан фон Трап в „Звукът на музиката“.

— цитат казан от Ели Кемпер

64

На тази сватба без прекъсване валя котки и кучета. По-късно по време на приема дъждът спря, когато слънцето залязваше и небето стана розово. По-късно булката каза, че тази снимка е направила дъждовния ден напълно си заслужава!

— авторска мисъл от Джули Робъртс

65

Бях кум на сватбата на по-малкия ми брат и по времето, когато част от моето изпичане към него беше, аз оценявах, че той е правил единствената професия, която ме кара да изглеждам добре, като ръководя автокъща за употребявани автомобили.

— написана от Дейвид Плуф

66

Беше преживяване на цял живот да работя с Катрин Мидълтън за създаването на нейната сватбена рокля и аз се наслаждавах на всеки момент от това.

— казано от Сара Бъртън

67

Току-що отидох на прекрасна католическа сватба. Имам нужда от питие. Дори не ни предложиха вода. Добре го направиха, но това беше Света вода.

— казано от Боб Сагет

68

Не искам да бъда Кари Брадшоу. Не искам сватбата да е по-голяма от Голямата. Просто съм благодарен да знам, че първият път, когато се влюбих, не беше последният път.

— авторски цитат написан от Найси Наш

69

Никога не е било важно сватбата да е свързана с нещо различно от мен и моя партньор. Голям празник никога не е бил моята чаша чай.

— авторски цитат написан от Манди Мур

70

Църквата е невестата на Христос. Царството ще бъде вечното тържество на сватбата на Христос и църквата. Ще се насладим на възторжен празник като невеста на Христос във вечното царство.

— написана от Пол П. Енс

71

Обичам както истински, така и фалшиви бижута. Децата ми правят колиета и аз ги нося. Всеки ден нося златната си сватбена лента и часовника Cartier, който съпругът ми ми подари.

— казано от Аерин Лаудер

72

Чувствам се като новия съпруг на Синди Крауфорд в брачната им нощ. Знам какво се очаква от мен. Просто не съм сигурен, че имам способността да го направя интересно.

— авторски цитат от Мелвин Хелицер

73

Това, че имам ориз по дрехите си, не означава, че съм бил на сватба. Един китаец ме повърна.

— цитат казан от Филис Дилър

74

Използвах маската за дълбоко почистване на сватбения си ден, защото исках всичко - включително тенът ми - да бъде перфектно!

— написана от Синди Крауфорд

75

Сватбата на християнството или юдаизма с национализма е смъртоносна.

— цитат написан от Артър Милър

76

В процеса на планиране и правене на сватба забравих, че всъщност ще има брак, съюз на умове, тела, души и проблеми, които ще се съберат веднага след края на церемонията.

— казано от Иянла Ванзант

77

Това се случи в Маями, в Корал Гейбълс, страхотна голяма стара кубинска сватба. Беше доста интензивно.

— цитат казан от Джон Секада

78

Работих много с Ник Найт и Джон Галиано, когато Джон беше в Dior. Той ми направи и сватбената рокля. Той винаги ще заема специално място; Имам повечето от моите запомнящи се, емблематични моменти в модата с него.

— цитат казан от Либърти Рос

79

Обичам да пазарувам рокли и обичам да говоря за сватбената храна. Това ме прави щастлива. Ако ми кажеш да направя списък с гости, плача. Мразя го.

— авторска мисъл от Криси Тейгън

80

Сватбата е за дъщери и бащи. Всички майки се обличат, опитвайки се да изглеждат като млади жени. Но сватбата е за баща и дъщеря. В този ден те спират да бъдат женени един за друг.

— авторски текст на Сара Рул

81

Опитвам се да си спомня, когато чувам за сгоди на приятели, че не става дума за пръстена и не за сватбата. Тежко нещо е да се ожениш. И е лесно да се забъркаш в грешни неща.

— авторски цитат написан от Гуинет Полтроу

82

Звучи смешно да се каже, но ние видяхме [сватбата на Кейт с принц Уилям] просто като семейна сватба. И всъщност не осъзнавах - може би - мащаба на това чак след това. Всички поехме ролите, както всяко семейство.

— цитат написан от Пипа Мидълтън

83

Винаги е страхотно да имаш неща от Франция на сватба. Това е символ на стил, култура, вкус.

— авторски текст на Андре Леон Тали

84

Дядо ми Франк Лойд Райт носеше червен пояс в брачната си нощ. Това е блясък!

— авторски цитат от Ан Бакстър

85

Има сватба с пушка, която е между маркетинга и ИТ. Най-лошият кошмар на финансите

— цитат казан от Бет Комсток

86

Ъъъ - искаш ли да го направиш навън? — Често. О, имахте предвид сватбата. И това.

— цитат казан от Айлин Уилкс

87

Сватбата е като погребение, но с музиканти.

— авторски текст на Патрик Демпси

88

Ирландската сватба е кротко нещо за ирландско погребение.

— авторска мисъл от Мери Дизи

89

Толкова по-романтично е да завършиш една история с погребение, отколкото със сватба.

— цитат казан от Луси Мод Монтгомъри

90

Мисля, че сватбите са по-тъжни от погребенията, защото ви напомнят за вашата собствена сватба. Не можете да си напомните за собственото си погребение, защото не се е случило. Но сватбите винаги ме карат да плача.

— написана от Брендън Бихан

91

Като пастор вие сте поканени в най-трогателните моменти от живота на хората. Независимо дали става дума за сватба, погребение или посещение в болница, вие ще бъдете поканени в центъра на събитието, независимо дали познавате хората или не."

— написана от Роб Бел

92

Като пастор вие сте поканени в най-трогателните моменти от живота на хората. Независимо дали става дума за сватба, погребение или посещение в болница, вие ще бъдете поканени в центъра на събитието, независимо дали познавате хората или не.

— цитат написан от Роб Бел

93

Знаеш ли", казах му в брачната ни нощ, "аз съм точно толкова аз, когато съм с теб, колкото и без теб." И тъй като Харди разбра какво имам предвид, той ме придърпа в прегръдките си, срещу сърцето му.

— авторски цитат от Лиза Клейпас

94

Колкото по-рано свърши тази сватба, толкова по-щастлив ще бъда." [Рон] "Да" каза Хари, "тогава няма да имаме какво да правим, освен да намерим хоркрукси.... Ще бъде като празник, нали ?

— написана от Дж. К. Роулинг

95

Ако напишеш песен и влезеш в ресторант и там един човек с пиано пее и свири на пиано, пее твоя песен, или я чуеш на сватба или на летище... забавно е!

— цитат написан от Джеси Харис

96

Сватбата не е домакинство.

— цитат казан от Виктор Юго

97

Ще ви кажа какво... с Хилари Клинтън казах „бъдете на сватбата ми“ и тя дойде на сватбата ми. Ти знаеш защо? Тя нямаше избор.

— цитат написан от Доналд Тръмп

98

Свалям брачните халки и ги слагам в кутията за бижута. Толкова много други са направили това. Не съм единственият. Не съм единственият. Но тук съм единственият.

— цитат казан от Елизабет Берг

99

Искам Джон Леджънд да пее на сватбата ми.

— казано от Слоун Стивънс

100

Аз и Dap-Kings, цялата група свири на сватбена група във „Вълкът от Уолстрийт“.

— казано от Шарън Джоунс
Светът в цитати! citatite.com 2015-2023