Вълнение Цитати

Разгледайте най-известните цитати за Вълнение. Познати фрази, мисли и поговорки за Вълнение. 100+ цитата за Вълнение.

1

Amway въвежда хората в нов живот на вълнение, обещания, печалба и надежда.

— цитат казан от Джей Ван Андел . афоризъм по темите Насоки , Откритие и Математически

2

Всяка прислужница очаква поне веднъж седмично толкова вълнение, колкото би продължила героиня на Джейн Остин през целия роман.

— цитат казан от Бертран Ръсел . текст по темите Цели и Хора

3

Човешкият ум е способен на вълнение без прилагане на груби и насилствени стимуланти; и той трябва да има много слабо усещане за нейната красота и достойнство, който не знае това.

— авторски текст на Уилям Уърдсуърт

4

Объркването чу гласа му и дивата врява застана управляваше, стоеше огромна безкрайност ограничена; Докато при второто му предложение тъмнината избяга, Светлината блесна и настъпи ред от безредие.

— авторска мисъл от Джон Милтън

5

Преди моите войски да стигнат до малкия град и преди хората от Фредериксбърг да разберат, че някоя част от армията на Конфедерацията е близо, имаше голямо вълнение от искането за капитулация.

— казано от Джеймс Лонгстрийт

6

Без скокове на въображение или мечта, ние губим вълнението от възможностите. Сънуването в крайна сметка е форма на планиране.

— авторски цитат от Глория Щайнем

7

Говоренето за музика и барабаните ме връщат към моето начало, към простотата и вълнението да се опитам да свиря нещо и да видя дали работи за вашата група.

— казано от Пати Шемел . афоризъм по темите Да , Am , Актьор , Характерен актьор и Аз съм

8

А също и новото вълнение и разнообразие от начини, по които абстрактните експресионисти нанасяха боя. Можеш да го сложиш, сякаш е цветен въздух и ще рисува.

— цитат казан от Робърт Раушенберг . откъс по темите Няма приятели , Всичко е едно , Тревожи се , Всичко от мен и Не Приятели

9

Можете да подхождате към акта на писане с нервност, вълнение, надежда или отчаяние... Пристъпете към него по всякакъв начин, но не леко.

— казано от Стивън Кинг . мъдрост по темите Доказателство , Краткосрочен , Краткосрочен , Увереност , Срок , Имай самочувствие , Куршум , Стомна , Най-добър спомен , Кратка памет , Краткосрочна памет , Най-добър късометраж и Стомни

10

Мисля за Алън Тик като Пери Комо без вълнение.

— авторски текст на Гилбърт Готфрид . мъдрост по темите Корпоративна Америка

11

Беше много вълнуващо да видя Alan Sugar, така че мисля, че достигнах върха на вълнението за вечерта, защото съм голям фен на Apprentice.

— написана от Дейвид Уолиъмс . афоризъм по темите Божията воля , Божия работа , Манифест , Страхливци , Бог проявен , Явен пред Бог и Воля Божия

12

В старите дни, когато Мохамед Али се биеше с Кен Нортън, Джо Фрейзър и Джордж Форман, имаше много вълнение в тежката категория, трябва да го призная.

— авторски цитат от Владимир Кличко . афоризъм по темите Изучава се , Никаква работа , Оценки , Учебна програма , Учащи се , Бъдещи педагози , Педагози , Бъдещо учене , Късно в час , Предишни години , Предходната година и Знания за студенти

13

Да гледаш назад през цялото време е скучно. Вълнението се крие в утрешния ден.

— авторска мисъл от Наталия Макарова . мъдрост по темите Напред , Хора , Успех , Успехът е , Падане и Падане напред

14

Човек изпитва вълнение да чуе неразказана история.

— цитат написан от Джон Хоуп . откъс по темите Добро семейство , Нашето семейство , Ред , Добра сестра , Моята сестра , Единствената ми сестра , Само сестра , Семейна сестра и Весела

15

Животните явно се радват на вълнение, страдат от анулиране и могат да проявяват любопитство.

— авторски цитат написан от Чарлз Дарвин . мисъл по темите Глава , Вместо , Моят свят , Реалния свят , Реалния свят , Истинският свят , Твърде истински , Твърде много и Живял

16

Имаме толкова голяма гордост да посрещнем тези пътници в самолета и те се гордеят с пътуването. Това е нещо, което определено винаги си спомням, когато играя сцена в самолета, само за да вдъхна всичко с това чувство на вълнение.

— авторски цитат от Кристина Ричи . текст по темите Искрено , Леко , Похвала и Възхваляване на хората

17

[Антъни Джошуа] е най-добрият човек в дивизията и вярвам, че това вълнение говори само за себе си. Това искат феновете и тази битка трябва да се случи.

— написана от Владимир Кличко . мисъл по темите Превъзходно

18

Единствената истинска разлика между тревожност и вълнение беше желанието ми да се откажа от страха.

— авторска мисъл от Барбара Браун Тейлър . откъс по темите Екс мен и Силни

19

Винаги съм харесвал района на залива. Прекарах много време в района на залива. Там започнах кариерата си. Това е голяма част от вълнението за мен.

— авторска мисъл от Чили Дейвис . цитат по темите Удоволствия , Памет и Секс

20

Винаги, когато бях в Мемфис с баща ми и в къщата, бях щастлив. Това беше като даденост. Това беше, за което живеех. И все още изпитвам същото вълнение и топлина.

— авторски цитат написан от Лиза Мари Пресли . текст по темите Хора и Хаос

21

Не мога да се сетя за сравнимо ниво на културно вълнение за нещо, откакто Нийл Армстронг кацна на Луната през 60-те години на миналия век.

— авторски цитат от Стенли Бинг

22

Ако искате да отвлечете хората от лош или лош обичай, трябва да биете за поход; трябва да предизвикаш вълнение, да направиш нещо, което всички ще забележат.

— написана от Люис Тапан

23

Това ще бъде красива семейна беседа, подла и притеснена и пълна със скръб, злоба и вълнение.

— авторски цитат написан от Айви Комптън-Бърнет

24

Искам да бъда избирателен... много избирателен. В момента хип-хопът ми е много скучен. Не е вълнение.

— авторски цитат от Тимбаленд

25

Участвал съм в един или два успеха в класически пиеси, но нищо, което да докосне вълнението, блясъка и удовлетворението от това, че съм детски герой толкова дълго.

— авторски цитат от Том Бейкър

26

Спомням си вълнението от намирането на страхотна рецепта за палачинки в „Гурме“. Имах чувството, че е мое. И това беше Бъркли, разбира се – всички готвеха заедно. Готвенето е това, което човек прави.

— авторски цитат написан от Мона Симпсън

27

Винаги се опитвам да отида там, където е вълнението, където е най-добрата музика. Не ме интересува каква музика е. Отивам с най-добрия художник, който можем да намерим.

— авторски цитат от Джими Айовин

28

Трябва да мечтаем големи мечти, да предлагаме грандиозни средства, ако искаме да си върнем вълнението, жизнеността и гордостта, които някога сме имали.

— написана от Коулман Йънг

29

И това трето измерение носи блаженство. Блаженството е без никаква противоположност. Той е спокоен, спокоен, хладен. Това е екстаз без никакво вълнение.

— авторски цитат от Раджниш

30

Слушайте живота си. Вижте го за безкрайната мистерия, която е. В скуката и болката от него, не по-малко, отколкото във вълнението и радостта: докоснете, вкусете, помиришете пътя си към святото и скрито сърце на него, защото в крайна сметка всички моменти са ключови моменти, а самият живот е благодат.

— казано от Фредерик Бюхнер

31

Марките узряват с времето, като брак. Връзката, която чувствате със съпруга си, е различна от тази, когато сте се срещнали за първи път. Вълнението и откритието се заменят с комфорт и дълбочина.

— авторска мисъл от Гари Вайнерчук

32

Има енергия и вълнение, когато изграждате компания. Имаш толкова много попътен вятър. Засаждате нови семена. Но е и страшно, защото няма предпазна мрежа.

— написана от Хауърд Шулц

33

Вълнението не е наслада: в спокойствието се крие истинското удоволствие. Най-ценните вина се отпиват, а не се изпиват на глътка.

— авторска мисъл от Виктор Юго

34

Да представляваш най-доброто от Канада е такава чест, смразяващо е. Има толкова много вълнение.

— авторски цитат от Хейли Уикенхайзер

35

Грижете се повече за зрънце вяра, отколкото за тон вълнение.

— авторски текст на Чарлз Спърджън

36

Празникът... не можете да го практикувате или нещо подобно. Това е момент, в който вълнението от вашата цел ви кара да реагирате на момента.

— авторски текст на Питър Бондра

37

Моята силна страна не е реторика, не е показност, не са големи обещания - онези неща, които създават блясъка и вълнението, които хората наричат ​​харизма и топлина.

— авторска мисъл от Ричард М. Никсън

38

Гражданското неподчинение и вълнението и опиянението вървят заедно.

— авторски текст на Махатма Ганди

39

Гражданското неподчинение означава способност за неограничено страдание, без опияняващото вълнение от убийството.

— авторски цитат от Махатма Ганди

40

Децата отиват там, където има вълнение. Те остават там, където има любов.

— казано от Зиг Зиглар

41

С огромно вълнение и гордост списъкът на ЕМИЛИ подкрепя сенатор Хилари Клинтън за президент.

— цитат казан от Елън Малкълм

42

Той затвори очи, отпусна чело върху нейното. "Ти ще бъдеш моята смърт, Елена."?? Тя се усмихна. „Имаш нужда от малко вълнение в този твой скучен стар живот.

— цитат казан от Налини Сингх

43

Комиксът като изкуство. Правя комикси като комикси и моята възможност да разказвам истории. Просто. Основен. Нека героите имат вълнението, а не пакетът. Оттам идвам.

— цитат казан от Хайме Ернандес

44

Създаването е най-силното вълнение, което човек може да познава.

— авторски цитат от Ани Алберс

45

Проектирането е много като акт на високо ниво - ако въжеходецът е само шест инча от земята, къде е вълнението?

— авторски цитат от Дъглас Уилсън

46

Нямам особено вълнение да работя с конкретен режисьор или актьор в този момент.

— казано от Шон Пен

47

Дисциплината трябва да е толкова вкоренен навик, че да е по-силен от вълнението от битката.

— казано от Джордж С. Патън

48

Замаяност от вълнение не е просто фраза.

— цитат написан от Труман Капоте

49

Еволюцията не се интересува дали вярвате в нея или не, както и гравитацията. Искам да събудя отново вълнението от това, което постигнахме като вид с космическата програма. Не можем да си позволим да се върнем обратно към дните на суеверието.

— авторска мисъл от Сет Макфарлейн

50

Излишъкът е част от моята природа. Тъпостта е болест. Наистина имам нужда от опасност и вълнение. Никога не се страхувам да се изкажа на крайник.

— авторски цитат от Фреди Меркюри

51

Емоционалното вълнение достига до мъжете чрез чай, тютюн, опиум, уиски и религия.

— авторски цитат написан от Джордж Бърнард Шоу

52

Ангажирайте живота си с ентусиазъм; хванете живота си агресивно и изстискайте от него всяка капка вълнение, удовлетворение и радост.

— авторски текст на Феликс Баумгартнер

53

Ентусиазмът е вълнение с вдъхновение, мотивация и щипка креативност.

— авторски цитат написан от Бо Бенет

54

Вълнението винаги води до сълзи.

— авторски текст на Арундати Рой

55

Библиотеките са необходими градини, ненадминати в нарастващото вълнение

— написана от Дж. Патрик Луис

56

Правителството не трябва да се ръководи от временно вълнение, а от трезва втора мисъл.

— цитат написан от Мартин Ван Бюрен

57

Вълнението се излъчва през очите, лицето, гласа, душата и цялата ви личност.

— казано от Дейл Карнеги

58

Млад съм и имам късмета да съм в добро здраве, въпреки че се уморявам. Понякога съпругата ми ме нарича г-н Възбуда поради броя на дрямките, необходими, за да продължи това.

— авторски цитат написан от Ръс Файнголд

59

Мисля, че когато „Семейство Симпсън“ се появи за първи път, имаше врява. Хората свикнаха. Те осъзнаха, че шоуто е наистина забавно, има сърце, така че мисля, че е доста безопасно.

— цитат казан от Мат Грьонинг

60

Вълнувайте се и се ентусиазирайте за собствената си мечта. Това вълнение е като горски пожар - можете да го помиришете, да го вкусите и да го видите от една миля разстояние.

— цитат написан от Денис Уейтли . мисъл по темите Като теб , Като човек , Действай , Зачевайте , Като себе си и Човек, който харесвате

61

Научени сме да се срамуваме от объркване, гняв, страх и тъга и за мен те имат еднаква стойност като щастието, вълнението и вдъхновението.

— казано от Аланис Морисет . текст по темите Почивай в мир , Стомах и Момичета

62

Обичам вниманието. Обичам да ходя на събития и фотосесии... Наслаждавам се на всичко; облеклото, грима, вълнението.

— авторски цитат от Саша Коен . мъдрост по темите Син и Отец

63

Ако не друго, основната емоция ще бъде просто вълнение.

— авторски цитат написан от Криста МакОлиф

64

Голямото изкуство трябва да се показва с голямо вълнение.

— авторски цитат написан от Томас Ховинг

65

Исках да уловя вълнението от хаус музиката, почти като четири-четири бита и най-добрият начин да направя това беше да използвам език, който е ритмичен и перформативен.

— написана от Ървайн Уелш

66

Това, което е вълнуващо, е да си върнете вълнението от това да можете да дебютирате нещо пред публика точно по начина, по който искате.

— цитат написан от Трент Резнър

67

Вълнението да бъда в репетиционна зала е добро за мен.

— авторски текст на Джейн Краковски

68

Исках да изпратя послание на телевизионната индустрия, че вълнението не се състои от преследване на коли.

— цитат написан от Джийн Родънбери

69

Творческият навик е като наркотик. Конкретната мания се променя, но вълнението, тръпката от вашето творение продължава.

— авторски текст на Хенри Мур

70

Не усещам натиск по отрицателен начин. Харесвам натиска. Чувствам вълнение и спокойствие в същото време. Без натиск, без диаманти. Искам натиск: натискът създава драма, създава емоция.

— казано от Конър Макгрегър

71

Безспорно щеше да бъде много опасно. И все пак чувствах, че е съвсем естествено да се впусна в задачата. В крайна сметка, ако не харесвате екшъна и вълнението, не влизате в полицейска работа. И какво, по дяволите, си помислих, никой не живее вечно!

— цитат написан от Елиът Нес

72

За една секунда станах от леглото си, треперейки от вълнение, и се втурнах към вратата и в съседната стая, където можех да наблюдавам улиците отдолу от прозорците.

— авторска мисъл от Херман Хесе

73

Страхотен учител, който е пълен с вълнение и любов към своите ученици, може да промени всичко в живота им.

— авторски цитат от Девал Патрик

74

Не са малко сред последователите на милосърдието, които изискват в своето призвание едва ли по-малко вълнение от почитателите на удоволствието в своето.

— цитат написан от Чарлс Дикенс

75

Влизате в магазин за търговия на дребно, какъвто и да е той, и ако има усещане за забавление, вълнение и електричество, искате да сте там.

— написана от Хауърд Шулц

76

Едва ли имам нужда да отбележа, че едно стихотворение заслужава заглавието си само доколкото възбужда, като извисява душата. Стойността на стихотворението е в съотношението на това възвишаващо вълнение.

— написана от Едгар Алан По

77

Инвестирането трябва да е по-скоро като гледане на боята да изсъхва или гледане на тревата как расте. Ако искате вълнение, вземете $800 и отидете в Лас Вегас.

— казано от Пол Самуелсън

78

Вълнението в образованието и продуктивността на учениците, способността да получите резултат, който искате от учениците, вървят заедно и не могат да бъдат разделени.

— казано от Майор Оуенс

79

Ентусиазмът е един от най-мощните двигатели на успеха. Когато правите нещо, правете го с цялата си сила. Вложете цялата си душа в него. Подпечатайте го със собствената си личност. Бъдете активни, енергични, ентусиазирани и верни и ще постигнете целта си. Нищо велико не е постигнато без ентусиазъм.

— авторска мисъл от Ралф Уолдо Емерсън

80

Вълнението от витамини, хранене и метаболизъм проникна в околната среда.

— казано от Пол Д. Бойер

81

Преминавате през процес на усъвършенстване и отърваване от излишъците на ранната си младост по отношение на вълнението си от това какво може да прави театърът.

— авторски цитат написан от Стивън Долдри

82

Мислете за вълнение, говорете вълнение, действайте с вълнение и непременно ще станете развълнуван човек. Животът ще придобие ново гнездо, по-дълбок интерес и по-голям смисъл. Можете да мислите, да говорите и да действате в тъпота или в монотонност или в нещастие. Чрез същия процес можете да изградите вдъхновение, вълнение и нарастваща дълбочина на радостта.

— написана от Норман Винсент Пийл

83

Много хора смятат, че вълнението е щастие... Но когато си развълнуван, не си спокоен. Истинското щастие се основава на мира.

— цитат казан от Нхат Хан

84

Парите никога не са били голяма мотивация за мен, освен като начин да поддържам резултат. Истинското вълнение е да играеш играта.

— цитат написан от Доналд Тръмп

85

Когато тренирате толкова дълго, колкото и аз, няма как да не пропуснете тези съботи - справянето с играчите, подготовката за мача, предизвикателствата, вълнението

— авторска мисъл от Том Озбърн

86

Но да бъдеш част от подпомагането на създаването на герой и да бъдеш част от нещо от самото начало - вълнението от това - не става по-добре.

— авторски цитат от Сара Чалк

87

Отне ни 10 години и беше постоянно вълнение. Постоянно бях шокиран от това колко зъл може да бъде той. Мао беше много, много проницателен, но нямаше човешки чувства.

— авторска мисъл от Юнг Чанг

88

Обиколката е най-интензивният, стимулиращ начин да чуете музика; това е най-добрата форма за получаване. Има истинско вълнение от хората. Имам чувството, че сме се повишили на ниво.

— казано от Джулиан Казабланкас

89

Текстовете са много различни. Между това и стихотворението има ясна граница. Нещо, което беше източник на голямо вълнение и наслада за мен, е тази идея, която успявам да римувам.

— авторски текст на Джоана Нюсъм

90

Винаги с вълнение се събуждам сутрин и се чудя какво ще ми подхвърли моята интуиция, като подаръци от морето. Работя с него и разчитам на него. Това е моят партньор.

— цитат казан от Джонас Солк

91

Вие всъщност не знаете в кого ще се влюбите в кой момент от живота му. Те могат да бъдат най-лошото, което са били в живота си, но не можете да помогнете в кого се влюбите. Това е част от вълнението на живота – нови хора, нови преживявания.

— казано от Кирстен Дънст

92

Независимо дали разумно или не, един от първите приоритети на идващата администрация на Обама беше да представи пакет от обезщетения за здравеопазване, което, за никого не изненада, предизвика шум в Конгреса и набор от проучвания, деклариращи, че мнозинството американци са против то.

— цитат казан от Шервин Б. Нуланд

93

Характерът е способността да се осъществи добра резолюция дълго след като вълнението на момента е отминало.

— авторски текст на Кавет Робърт . мисъл по темите Злополука , Злополука и Последна мисъл

94

Подобно на небостъргача, автомобила и двореца за кино, неоновите табели някога символизираха народните надежди за нова ера на технологични постижения и търговско изобилие. От 20-те до 50-те години на миналия век осветените с неонови улици пулсират с визуално вълнение от Ванкувър до Маями.

— казано от Вирджиния Пострел . мисъл по темите Сезон , Епизоди , Вавилон , Всички сезони и Вавилон 5

95

Харесвам здравословна доза адреналин, но характерът ми е по-закръглен. не съм плах; Харесвам вълнението.

— цитат казан от Джон Кодуел . мисъл по темите Вашият силен , Сейф , Задръжте , Твоето сърце , Бъди силен , Силен , Да си силен и Силно сърце

96

Думата „романтика“ според речника означава вълнение, приключение и нещо изключително реално. Романтиката трябва да продължи цял живот.

— цитат написан от Били Греъм . текст по темите Корпоративен , Направете го по-добре , Търговски , Някой по-добър , По-добри работни места и Помагане на някого

97

Ученето трябва да бъде радост и изпълнено с вълнение. Това е най-голямото приключение в живота; това е илюстрирана екскурзия в умовете на благородните и учените.

— написана от Тейлър Колдуел . текст по темите Късно и По-добре късно от колкото никога

98

Мъжете всъщност са развълнувани и с нетърпение очакват да се установят и да имат семейства и да бъдат истински партньори с жени в отношения, които са пълни с вълнение, непредсказуемост, приключения и лоялност.

— цитат казан от Иън К. Смит . текст по темите Оправяй се , Животът става по-добър , Вземете живот , По-добре ти , Получава , По-добър живот и Ти живот

99

Като футболист исках медал за носител на ФА Къп. Като актьор искаш Оскар. Като готвач има три звезди на Мишлен, няма по-голямо от това. Така че натискането на себе си до крайност създава голям натиск и много вълнение и по-важното е, че това си личи на чинията.

— авторска мисъл от Гордън Рамзи . откъс по темите Кукли , Нон-стоп , Без дъх и Работа на бюро

100

Последният път, когато видях Тед Кенеди, беше поколение след първата ми среща, в метрото на Сената под Капитолия в деня на встъпването в длъжност на Обама. Той беше обичайното му общително и любезно аз – с сияеща усмивка и бумтящ глас, който пожела на съпруга ми и мен успех с нашата бременност и изразяваше вълнението си от новия президент.

— авторска мисъл от Кристин Пелоси . мъдрост по темите Играйте за победа , Екип , Първенство , Отборна победа , Шампионски отбор , Шампионски отбори и Игра за първенство
Светът в цитати! citatite.com 2015-2023