Цитати от ТВ сериали

Explore the most famous quotes by tv series. Well-known phrases, thoughts and sayings from tv series.

Цитати от "Антонела"

Антонела

Ако някой ми постави главата на гилотината, нека си махне ръцете.

Цитати от "Татко е идол!"

Татко е идол!

Трябва да се потопите в работата, а не да бягате в нея.

Цитати от "Барвиха"

Барвиха

Много е удобно да не знаеш нищо.

Знаете ли какво е женска солидарност? Дори това да е глупост, разбирате ли за каква сила става дума?!

- Сега ще бъде пресен морков със сметана ... - Е, нека побъбрим с вас малко чай с кондензирано мляко!

Цитати от "Клонинг (2010)"

Клонинг (2010)

Когато обичаш, всичко е просто. В името на любим човек да скочиш в бездната е толкова лесно, колкото да обстрелваш круши. И хората скачат! Колко пъти съм правил това, Жади?! Колко?

Хората винаги се стремят към успех, но не винаги искат да постигнат нещо.

Понякога е безполезно да се борим - обстоятелствата са над нас.

Цитати от "Моцарт в джунглата"

Моцарт в джунглата

Какво трябва да се направи, за да накара китариста да спре да свири? Поставете бележки пред него. Как да получите пианиста? Вземете бележките от него.

Цитати от "Кадети"

Кадети

Нека не сме изпитали любовната завладяваща лудост, Но на двадесет години вече бяхме обстрелвани в тежки, пагубни битки. И вече знаем как да стоим на линията на огъня.

Нека глупакът ни държи за момчетата, Глупакът се смее зад гърба му, Но ние следвахме всяка заповед, Водейки войниците в неравен бой. Издигайки се да атакуват първи, Хвърляйки млади тела, И колко под звездите от шперплат лежи ни от Буг до Днепър.

Нека нашите звезди са дискретни, Но ние никога няма да забравим нито Сталинград, нито Орск битки, окопи, студ. Няма да забравим тези дни и нощи, Нито тези сурови години. Но тук поставяме елипси, Всичко друго са глупости.

Цитати от "Версай"

Версай

Сократ е казал: „Във всеки случай се оженете: ако вземете добра жена, ще бъдете щастливи; ако е лошо, ще станеш философ." Аз съм много философски настроен.

- Липсва ли ти мъжът ти? - Като малка имах дизентерия, коремен тиф и рахит, липсват ми повече от съпруга ми.

Виж ги! Или царят управлява министрите, или те ги управляват. Само властта ще запази държавата, но засега властта е в техните ръце. Време е да им покажеш кой си.

Цитати от "Легион"

Легион

Свалете маската си. Покажи си лицето. Ще бъдеш толкова красива.

Цитати от "Две седмици"

Две седмици

Хората не с истински ножове, а с езиците си пронизват нечии сърца, казвайки, че това е фалшив нож. Те вярват, че не са направили нищо.

Родители, които живеят, за да карат децата си да се гордеят с тях, не съществуват.

Цитати от "Зона на здрача"

Зона на здрача

Човек може да няма нужда да порасне. Никога не израства от парковете и въртележките на младостта си ...

Цитати от "Мислете като престъпник"

Мислете като престъпник

Винаги съм знаел, че отново ще бъда в затвора, беше само въпрос на време. Можеш да дойдеш да поговорим, ако искаш. Четох в една от книгите ви, че така сте формирали поведенческата база. Може би и вие ще научите нещо ново от мен. Имам и много въпроси. Ще бъда честен с теб, ако ти си честен с мен. Защото постоянно задаваш въпрос, който аз не разбирам: „Защо?“ Не знам защо. Виждам един човек на улицата с глупава усмивка и искам да му разбия главата с бутилка. за мен е добре. Изненадан съм, че другите нямат същите емоции. Това е всичко, за което се сещам. Не мога да спра.

Славният град Бостън се превърна в Съфървил.

- Кой, след като получи такива изгаряния, няма да отиде в болницата? - Този, който има какво да крие.

Цитати от "Версия"

Версия

Какво? Промоция: третото момиче безплатно ли е?

- Е, ти си известен гурме, а Витя хапна двадесетгодишно уиски с топено сирене. - Топено сирене е добро само за готвене на месо на френски, нищо друго.

- Знаете ли дали е имал постоянна любовница или нещо такова, случайни връзки? - Бих казал така - имаше постоянни случайни връзки.

Цитати от "Обрасъл"

Обрасъл

- Господине, просто исках да пърдам толкова неусетно. Това беше кулминацията на семестър, пълен с унижение, но когато отидох до тоалетната изведнъж почувствах облекчение, защото не можеше да стане по-зле. Да мина през такава агония, но сега бях готова, готова да започна нов живот от нулата, веднага щом си смених бикините.

- Всъщност съм готин, но гледам да не го показвам. - Уау, справяш се страхотно.

- Как мина изпитът ти? - прецаках се. - Защо всичко е толкова лошо? - Не, наистина се прецаках.

Цитати от "Йелоустоун"

Йелоустоун

Всеки с оръдие, докато не дръпне спусъка. Тогава той вече е дяволът.

Цитати от "Кьосем Султан"

Кьосем Султан

Червеното е най-красивият цвят на розите и е символ на смъртта. Символът на кръвта на падналите на бойното поле е войната. Ако кафтанът е червен, то само нашият падишах може да го носи. Така че червеното е символ и символ на смъртта.

Какво може да направи вятърът на скалата? Нека духа!

Ако сърцето е сляпо, няма да има смисъл в очите.

Цитати от "Мъже от моето семейство"

Мъже от моето семейство

Знаеш ли, нямам нито семейство, нито дом. Бях сам много дълго време. Опитвах се да обвинявам другите за неуспехите си и винаги съм смятал, че наистина не е това... Знаете ли, такъв живот е изтощителен. Всеки ден е пълен с трудности и болка, така че мразех всичко ... дори мислех за смъртта, но ... не мислех, че мога да имам бъдеще ... Сам, никога нямаше да знам това ...

Не можете да промените миналото, но бъдещето е като празен лист: каквото и да се случи, зависи от вас.

Направете крачка напред и светът ще се промени.

Цитати от "Една любовна нощ"

Една любовна нощ

Ако една жена иска нещо, то трябва да й се даде, иначе тя сама ще си го вземе.

Цитати от "Съдба и ярост"

Съдба и ярост

Знаеш ли какво разбрах, изпълнявайки чужди поръчки? Измами, измами, лъжи, насилие... Това не е нещо, което може да сломи хората. Само истината може да сломи човек. Най-много боли.

Цитати от "Константин"

Константин

Имам такава работа, че просто трябва да забравя няколко дни. Но ще забравиш част от ада.

Казвам се Джон Константин. Аз съм този, който излиза от сенките, облечен в тренчкот и арогантност. Прогонвам вашите демони, ритам ги в топките и ги плюя, когато са победени. Тръгвам си с усмивка на лице, намигвам и хвърлям шеги. Вървя по пътя си сам. Защото, виждаш ли, кой е достатъчно луд да ходи с мен?

Цитати от "Уитни"

Уитни

- Изгубих брачната си халка. Обещай, че няма да кажеш на Нийл. „Дори не знам, просто ние с Нийл обикновено говорим за пръстена ти.

- Пиши на Карън, тя има хубави приятелки. - Не, не искам да пиша на Карън, тя е скучна, няма мнение и няма какво да каже. - Да, точно, не пишете на идеалната жена.

„Знаеш ли, толкова е странно, че Нийл и Лили се разделиха. - Знам, това е често срещана история: двама души се влюбват, планират сватба, а след бедствие и разбити сърца. - Какви приказки сте чели като дете?